Kiszivárgott a Star Wars Jedi: Survivor megjelenési hónapja?

Ezúton is gratulálunk az Electronic Artsnak és a Respawnnak, mert túl korán próbálkoztak ezzel az adattal a PlayStation Networkön.

 

A PlayStation Game Size nyomon szokta követni az érkező játékok méretét és megjelenési dátumát, és ezeket az információkat a PlayStation Network adataiból tudja kinyerni. A Star Wars Jedi: Fallen Order folytatását már a PlayStation Networkös kívánságlistánkra (wishlistünkre) már fel lehet tenni, és a Steamen is felbukkant a játék, úgyhogy lassan mindegyik platformon már készülhetünk az egyjátékos kaland folytatására. (Ne felejtsük, a Star Wars Jedi: Fallen Order sikere még az Electronic Artsot is meglepte, így nem erőlteti ANNYIRA az élő szolgáltatásos, live service modellt mindenhol…)

A PlayStation Game Size a Twitteren írta, hogy a Star Wars Jedi: Survivor márciusban jelenhet meg, és mivel a Sony és a Valve digitális felületén is felbukkant már a játék, nem kizárt, hogy augusztus folyamán többet is látni fogunk belőle, mert általában ezt a trendet szokta követni az Electronic Arts is (akik ugye lemondták az idei EA Play Live-ot is, ahol biztosan hallottunk volna a Respawn projektjéről…).

Az Electronic Arts amúgy így jelzi a játékot: „A Star Wars Jedi: Survivor a Star Wars népszerű akció-kaland-sorozatának következő fejezete, amely Cal Kestis Jedi útját mutatja be. A Star Wars Jedi: Survivor, amelyet a Respawn veterán csapata fejleszt Stig Asmussen rendező vezetésével, a Star Wars ikonikus történeteit, világait, karaktereit és izgalmas harcait bővíti, amelyeket először a sorozat debütáló címében, a Star Wars Jedi: Fallen Orderben ismerhettünk meg. A Star Wars Jedi: Survivor a jelenlegi generációs játékhardverekre készül, hogy a játék 2023-as megjelenésekor világszerte mélyebb és kiterjedtebb Star Wars-élményt nyújtson a játékosoknak.

A Star Wars Jedi: Survivor öt évvel a Jedi: Fallen Order eseményei után veszi fel a fonalat. Calnak egy lépéssel a Birodalom folyamatos üldözése előtt kell maradnia, miközben kezdi érezni annak súlyát, hogy ő az egyik utolsó megmaradt Jedi a galaxisban. Hűséges társának, BD-1-nek kíséretében Cal egy sor különleges és érdekes karakterrel fog találkozni és szövetkezni útja során. A Jedi: Survivor új és innovatív módon bővíti a sorozat dinamikus harcát. A túlélés érdekében Calnak új képességeket kell elsajátítania, és erősítenie kell kapcsolatát az Erővel.”

A Star Wars Jedi: Survivor hivatalosan 2023-ban, állítólag márciusban fog tehát megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (Steam).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu