A Star Wars Jedi: Survivor Cal Kestis új külsejű figurája alapján újabb játékmódokra is lehet tippelni

A San Diego-i Comic-Conon kiszúrt Star Wars Jedi: Survivor figurák érdekes részleteket árulhatnak el Cal Kestisről a folytatásban.

 

A Star Wars Jedi: Survivor néhány hónappal ezelőtt mutatkozott be először egy filmes trailerrel, amely a történet alakulására utalt, és egy titokzatos Bacta-tartályt mutatott be, de egyébként sok kérdést hagyott maga után a játékmenet tekintetében. A rajongók még mindig nem igazán tudják, hogy a Star Wars Jedi: Survivor mit hoz majd a játékmenet szempontjából, de a San Diego Comic-Conon kiszúrt Cal Kestis figura talán elárul néhány érdekes részletet.

A Hasbro leleplezett néhány új figurát a Star Wars Jedi: Survivor alapján, a rajongók számára különösen érdekes Cal Kestis figurája. Akik alaposan szemügyre veszik a Cal Kestis figurát, láthatják, hogy a jelek szerint most rövid szakállt visel, ami idősebb kinézetet kölcsönöz neki ahhoz képest, ahogyan a Star Wars Jedi: Jediben megjelent: Fallen Orderben. Ennél fontosabb részlet lehet azonban a blaster, amit Kestis a csípőjén visel.

A Star Wars Jedi: Fallen Orderben Cal Kestis harcai a fénykard és az Erő erejének használatára korlátozódtak. A Star Wars Jedi: Survivorban való megjelenésén alapuló Cal Kestis figura azonban blasterrel felszerelve mutatja őt. Bár ez lehet, hogy értelmetlen, de úgy tűnik, hogy Kestisnek az új játékban bliszter áll majd a rendelkezésére, ami egy érdekes új réteget adhat a harchoz.

A többi figurán Cal Kestis hűséges droidja, a BD-1, egy B-1 harci droid és egy KX biztonsági droid is látható. Calnak vélhetően ezekkel a droidokkal kell majd megküzdenie valamikor a Star Wars Jedi: Survivorban, bár a rajongóknak még várniuk kell, hogy többet tudjanak meg a játékról, hogy biztosat tudjanak. Mint korábban említettük, egyelőre nem mutattak játékmenetet, és az sem világos, hogy pontosan mikor mutatják be rendesen a játékot.

A pletykák szerint a Star Wars Jedi: Survivor megjelenési dátuma valamikor 2023 márciusában lesz. Ha ez a pletyka igaznak bizonyul, akkor el kell képzelni, hogy inkább előbb, mint utóbb több információ érkezik a játékról, így talán a rajongók többet megtudhatnak Cal új kinézetéről és blasteréről.

De az is lehet, hogy a megjelenési dátumról szóló pletyka teljesen téves, és a rajongók csak jóval később fognak többet megtudni a játékról. Ami az idén megrendezésre kerülő szórakoztatóipari eseményeket illeti, a Star Wars Jedi: Survivornak van a legnagyobb esélye arra, hogy felbukkanjon a szeptemberi D23-on vagy a decemberi The Game Awards-on, de valójában még egyikre sem erősítették meg.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu