Csúszhat a Thymesia megjelenése – de talán nem olyan sokat…

A  borongós Souls-like Thymesia fejlesztőinek, úgy tűnik, kell még néhány nap, hogy mesterművet adhassanak ki kezük közül.

 

 

A Thymesia, az ígéretes akció-RPG fejlesztői bejelentették, hogy a játék néhány napos késést szenved el. Eredetileg augusztus 9-én jelent volna meg, most azonban a Dark Souls-szerű játék új megjelenési dátuma augusztus 18. lett.

Ezt az OverBorder Studio és a Team 17 is a Steamen keresztül tette közzé: „Miután meghallgattuk a közösség visszajelzéseit a Steam-en nemrég megjelent demónkkal kapcsolatban, meghoztuk azt a nehéz döntést, hogy néhány nappal elhalasztjuk a Thymesia megjelenését, a játék mostantól augusztus 18-án érkezik”.

A fejlesztők figyelembe vették a visszajelzéseket azoktól a felhasználóktól, akik hozzáférhettek a demóhoz.

„100%-ban elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a Thymesiát a lehető legjobb élménnyé tegyük, és ezek a plusz napok időt adnak nekünk arra, hogy elvégezzük a szükséges változtatásokat és javításokat”.

A játék hivatalos Twitter-fiókja is megosztotta a hírt, valamint ezt a játékmenet részletet, ahol többet láthatunk a harcokból. A cím PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re érkezik, és kihívásokkal teli harcokkal kecsegtet, sötét fantasy környezetben.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu