Gotham Knights: ne számítsunk Jokerre sem a játékban! [VIDEO]

A Warner Bros. Montréal (akik legutóbb közel egy évtizede jelentkeztek egy játékkal, a Batman: Arkham Originsszal) kreatív igazgatója szerint nem csak ő fog hiányozni a játékból.

 

A San Diego Comic-Conon volt egy rajongói kérdezz-felelek, ahol Patrick Redding, a Gotham Knightsot fejlesztő stúdió kreatív igazgatója kihangsúlyozta, hogy Batman komolyan halott a játék történetében. Erről az IGN írt, és állítólag nem lesz olyasmi, hogy végül az utolsó jelenetben mégis ennek ellenkezőjét látjuk. Joker sem lesz a stábban, viszont Harley Quinnről már megosztó nyilatkozatot tett Redding („Nem erősítem meg és nem is tagadom Harley-t le”). Azért azt ne felejtsük el, hogy a DC képregényuniverzumban mostanában Harley Quinn „a reklámarc”, szinte kötelező lesz a felbukkanása…

Mi a helyzet Riddler puzzle-jeivel? Nos, aki arra számított, hogy rengeteg fejtörőt kapunk belőle a WB Montréal játékában, jobb, ha már most elfogadja, hogy mindössze egy feladványa lesz. Viszont a szkepticizmust se tegyük a spájzba! Például a Batman: Arkham Knight megjelenése előtt a Rocksteady azt állította, hogy Arkham Knight egy teljesen eredeti karakter volt, holott kiderült, hogy ez nem így volt, sőt…

Azért azt se felejtsük, hogy a WB Montréal játéka nem ugyanabban az univerzumban játszódik mint a Rocksteady Batman: Arkham játékai, viszont a Quebecben található stúdiónak sem kell messze mennie a marketinges tévedésekért! A Batman: Arkham Origins rajtja előtt ugyanis azt mondta a stúdió, hogy Black Mask egy nagyobb ellenfél lesz a játékban, csakhogy az egészet megcáfolta az, hogy Joker mondhatni átvette tőle a stafétabotot.

A Gotham Knights amúgy a San Diego Comic-Con kapcsán új trailert is kapott, amit beágyaztunk egy kicsivel lejjebb. Főszerepben Batgirl, aki egy elektromos tonfával ütlegeli ellenfeleit. A játék amúgy október 25-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re. Ez is egyike azon címeknek, amik fejlesztés közben ejtették a PlayStation 4/Xbox One duót (a másik a Skull & Bones).

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu