„Nem sokkal” a PS5 megjelenés után érkezhet a The Last of Us: Part I PC-s változata?!

Míg a The Last of Us: Part I PS5-ös verziója szeptember 2-án jelenik meg, addig a Naughty Dog a PC-s kiadásról még nem mondott semmit.

 

 

Joel és Ellie szeptemberben térnek vissza ismét a The Last of Us: Part I című játékkal, amely az eredeti cím remake-je lesz, és ahogy azt már a hivatalos játékmenetből is láthattuk, több szempontból is javít a grafikán. Egyelőre annyit tudunk, hogy a cím néhány héten belül PS5-re érkezik, a Naughty Dog azonban még nem osztott meg több információt a PC-s verzióról.

„A PC-s verzió egy kicsit később jelenik meg, de nagyon hamar a PS5-megjelenés után!” – Jonathan Benaino

Ezzel el is érkeztünk Jonathan Benaino vezető környezeti textúrázó egyik legutóbbi bejegyzéséhez, akinek Twitter-kommentje megújítja a The Last of Us: Part I PC-s megjelenésére várók reményeit: „A PC-s verziónak egy kicsit később, de nagyon hamar a PS5-megjelenés után kell érkeznie!”

Ahogy az várható volt, a Naughty Dog hivatalosan nem osztott meg konkrét dátumot, de kétségtelen, hogy ez feldobhatja azoknak a lelkesedését, akik Joel és Ellie első kalandját PC-n szeretnék végigjátszani. Mi egyelőre figyeljük a fejlesztő közösségi médiáját, hátha bejelentik a The Last of Us: Part I PC-s megjelenési dátumát.

Érdemes megjegyezni, hogy a PS5-ös verzió szeptember 2-án jelenik meg, így már nincs sok hátra, hogy felkészüljünk a Naughty Dog legfrissebb alkotására.

Elvégre a The Last of Us: Part I egyik animátora azzal védi a remake-et, hogy ez a legapróbb projekt, amit valaha látott, ami megmagyarázza, miért foglal több mint kétszer annyi helyet a játék, mint az eredeti.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu