Johnny Depp egy kínai, kalózos MMORPG-t reklámoz, agyonmaszkírozva, a játék trailerében [VIDEO]

MOZI HÍREK – Johnny Depp a Sea of Dawn videojáték trailerében bukkan fel és egy furcsa, fezt viselő boltost alakít a kínai Changyou játékgyártó cég új, masszívan multiplayer online játékában, illetve konkrétan a „Sea of Dawn”-nak promóciós launch trailerében.

 

A négy és fél perces filmes trailerben (nézd meg alább) a színész – akit leginkább a Karib-tenger kalózai-filmek Jack Sparrow kapitányaként ismerhetünk – egy Phillip Artoosh nevű kereskedőt alakít. Karaktere egy szerencsétlen pénzbeszedővel (Francisco Rodriguez) kerül szembe, akinek történeteket mesél az óceán kékjén eltöltött kalandos időkről… mindezt azért, hogy elterelje látogatója figyelmét az aktuális feladatáról.

„Nekem is voltak kalandjaim” – állítja Depp karaktere, mielőtt ravaszul kisegíti a számlagyárost az ajtón azzal a búcsúmondattal, hogy „Látom, az utazásod odakint vár rád, a dagályban. Légy bátor. Légy bátor. És reggel egyél egy rendes reggelit!”

Ez a kis kedvcsináló trailer a Changyou Sea of Down többjátékos szerepjátékának megjelenését népszerűsítendő jelent meg. A 16. században, a felfedezések korában játszódó, tengeri témájú játék az Epic Games Unreal Engine-jét használja a feltérképezetlen partvidékek és más tájak digitális reprodukálásához, miközben a játékosok rivális hajókkal szállnak szembe, kereskednek más kereskedőkkel, és távoli kultúrákba, rejtélyekbe és mitológiákba merülnek. A játék először Kínában jelent meg mobil- és PC-platformokon, az Egyesült Államokban és Európában pedig várhatóan még idén.

A Sea of Dawn trailerét a Los Angeles-i székhelyű Buddha Jones szórakoztató ügynökség készítette, és a Quriosity Productions rendezője, David Gil forgatta. A producerek szerint Depp szorosan részt vett a boltos karakterének megalkotásában a trailerhez, amelyet tavaly év végén forgattak a Dominikai Köztársaságban, Santo Domingóban.

Depp a Changyou által közzétett kulisszák mögötti klipben elmondta, hogy a boltos karakterét egy általa készített akvarellfestmény ihlette. „Ha van lehetőség egy kis poénkodásra, akkor megragadom” – mondja a színész. „Bírom az olyan karaktereket, akik elég vakmerőek ahhoz, hogy olyan dolgokat tegyenek, amit én soha nem tennék meg.”

Depp megjelenése a Sea of Dawn trailerében a volt felesége, Amber Heard ellen indított rágalmazási perének két hónapos, megrázó tárgyalása után következik – bár a forgatása még tavaly év végén, tehát a per előtt történt. A június 1-jei ítéletben az esküdtszék megállapította, hogy Heard rágalmazta Deppet azzal, hogy egy 2018 decemberi véleménycikkben utalt az ellene felhozott családon belüli erőszak vádjaira, és 10 millió dollár kártérítést ítélt meg Deppnek. (Az esküdtszék Deppet is felelősnek találta az ügyvédje által Heardről tett rágalmazó kijelentésért, és 2 millió dollárt ítélt meg neki.) Heard fellebbezett a döntés ellen.

A Sea of Dawn trailerét Depp főszereplésével itt láthatjátok:

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu