A PS Plus Extra elveszítheti egy játékát augusztusban?!

Habár nem nagyon reklámozzák a dolgot, úgy tűnik, a PS Plus Extra egyedi körülmények miatt elveszíti egyik játékát a hónapban.

 

 

A Sony PS Plus szolgáltatásának kibővítése a jelek szerint jól sikerült. A 2022 júliusában megjelent PS Plus Extra és Premium kiadások összesen 18 játékot tartalmaztak, köztük a pillanatok alatt – nem csak ember, de macska! – közönségkedvenccé vált Stray-t is. Természetesen, akárcsak a konkurencia Xbox Game Pass esetében, itt is előfordulhat, hogy a játékok előbb-utóbb elhagyják a szolgáltatást.

A PlayStation Store szerint a Killzone Shadow Fall augusztus 11-én, 9 órakor (Amerikában – nálunk 16:00-kor) kerül ki a PS Plus Extra kínálatából.

A rajongóknak addig az időpontig van idejük igényelni a játékot, de tisztában kell lenniük azzal, hogy ez nem időzített eltávolítás vagy ilyesmi. Ehelyett a Killzone Shadow Fallt azért távolítják el augusztus 11-én, mert augusztus 12-én leállnak az online szolgáltatások.

Augusztus 12-től a Killzone Shadow Fall összes online funkciója, szolgáltatása és játékmódja, beleértve a népszerű Intercept módot is, többé nem lesz elérhető. Azok, akik a Killzone Shadow Fallt birtokolják, továbbra is játszhatnak a játékkal offline egyjátékos módokban, de természetesen egy ilyen döntés drasztikusan csökkenti a játék életképességét, még egy olyan szolgáltatáson is, mint a PS Plus Extra.

Persze így is majdnem két hét áll a rajongók rendelkezésére, hogy élvezhessék a játékot jelenlegi formájában, de utána már csak az offline lehetőségek maradnak.

A PS Plus előfizetőknek a következő hónapban még mindig sok újdonságra kell számítaniuk. A 2022. augusztusi PS Plus Essential játékokat már nyilvánosságra hozták, amelyek között szerepel a Tony Hawk’s Pro Skate 1 + 2, a Yakuza: Like a Dragon és a Little Nightmares. A 2022. augusztusi PS Plus Extra és Premium játékokat még nem fedték fel, de tekintettel arra, hogy a hónap közepe körül szokták elérhetővé tenni őket, hamarosan számíthatunk egy bejelentésre.

Forrás: Juegoss.blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu