FIFA 23: új előzetest szenteltek a karrier-módnak [VIDEO]

Az EA Sports egy új FIFA 23 trailert tett közzé, amely érdekes információkat árul el a karrier-mód újonnan hozzáadott funkcióiról és frissítéseiről.

 

 

Nemrég az EA egy újabb FIFA 23 trailert tett közzé, amely mélyen belemerül a legújabb kiadás játékmenetébe. Az előzetes mélyreható információkkal szolgált a játékmenetről és a játék egyéb továbbfejlesztett funkcióiról. Az már korábban kiderült, hogy a FIFA 23 a játékmódok többségénél teljes mértékben támogatja majd a keresztjátékot, de ezen kívül minimális információ állt a rajongók rendelkezésére.

Az EA Sports FIFA most egy új hivatalos karrier-mód mélyreható trailerét tett közzé a FIFA 23-hoz.

A trailer számos részletet elárult a karrier-mód újdonságairól a legújabb kiadásban. A játékos „karrier személyisége” az egyik legfontosabb bevezetés a közelgő FIFA-címben. Ez egy olyan rendszer, amely személyes kapcsolatot teremt a felhasználó karakteréhez, és lehetővé teszi, hogy a felhasználó a pályán és azon kívül is meghatározza a karakterét. Három különböző személyiségtípus létezik: Maverick, Heartbeat és Virtuoso. A Maverickeket opportunistáknak, a Virtuosokat ügyesnek és intelligensnek írják le, a Heartbeatek pedig, ahogy a név is sugallja, a csapat szívverését jelentik, mivel példamutatóan vezetik a csapatot.

A FIFA 23 karriermódja egy klassz új funkciót is kínál azoknak a játékosoknak, akik szeretnének előrehaladni a karrierjükben, de nem tudták végigjátszani a teljes 90 percet.

A Playable Highlights nevű funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználó csak azokat a helyzeteket játssza le, amelyek közvetlenül befolyásolják a végeredményt. Egy másik funkció, az Transfer Analysis elemzi a felhasználó cselekedeteit az átigazolási időszak alatt, és értékeli az átigazolási tevékenységét. Az Authentic Managers segítségével a FIFA-játékosok kedvenc valós menedzserük bőrébe bújhatnak. A karrier módban egy új CPU AI rendszer is található, amely a korábbi kiadásokhoz képest sokkal intelligensebb módon elemzi a valós idejű meccsek paramétereit.

Az EA megerősítette, hogy a legújabb FIFA-cím a HyperMotion2 technológiával működik majd.

Mint a trailerből kiderült, a HyperMotion technológia FIFA 22-ben történt bevezetése óta számos fejlesztés történt. Az EA azt is bejelentette, hogy a korábbi kiadásokkal ellentétben a FIFA 23-ban nem lesznek orosz csapatok.

A FIFA 23 szeptember 30-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Stadiára, Switchre, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu