Gotham Knights: megérkezett az első hosszabb gameplay, pár meglepetéssel! [VIDEO]

Új gameplay videó érkezett, melyben a WB Montreal készülő Gotham Knights című játékának első 16 percét láthatjuk.

 

 

Mivel a Batman a hírek szerint elhunyt a készülő Gotham Knightsban, a denevércsalád megmaradt tagjaira hosszú éjszaka vár, hiszen fel kell lépniük, hogy Gotham Cityt biztonságban tartsák a gonosztevőktől. A játék gyorsan közelgő megjelenésére készülve egy új gameplay trailer jelent meg, amely 16 percnyi játékmenetet mutat be a prológust követően, amelyben a játékosok először választanak karaktert.

A Gotham Knights egy érdekes projekt, amire a rajongók abszolút nem számítottak a Rocksteady Arkham-sorozatának csúcspontja után.

Mint említettük, a cselekmény a Batman és Jim Gordon rendőrfőnök halála után a denevércsalád címszereplő tagjait követik. Annak ellenére, hogy egy Batman-játékról van szó, ez a játék a Rocksteady trilógiájától különálló univerzumban játszódik, és a Batman Arkham Origins fejlesztője, a WB Montreal áll a játék irányítása alatt.

Az IGN által közzétett legújabb gameplay felvételek a játék nyitányának egy részét mutatják be Barbara Gordon, alias Batgirl szemszögéből és egyedi tehetségén keresztül. Batgirl feladata, hogy betörjön a tekintélyes Gotham City University egyik professzorának irodájába, a felvételek elején pedig az egyik egyedi játékbeli képességére, a hackelésre fókuszál. A professzor irodájába való betörés után a játékmenet hurokja nagyon hasonlít ahhoz, amit az Arkham-sorozat rajongói megszokhattak: detektív alapú AR-felvételek és fejlett technológiával megfejtendő rejtvények.

Miután bemutatta nyomozói képességeit, a következő szegmens a harcra és a lopakodásra összpontosít.

A harc szintén hasonló a játékosok által korábban megtapasztaltakhoz, azonban a rajongóknak feltűnik, hogy az Arkham-sorozat ellenakcióját egy távolsági támadás váltotta fel, amely lehetővé teszi Batgirl számára, hogy távolról törjön borsot az ellenfelek orra alá. A tapasztalati pontok megszerzése mellett a játékosok crafting anyagokat is szereznek, hogy tovább ösztönözzék a craftolást és erősen támaszkodjanak az akció-RPG mechanikára.

A Rocksteady Arkham-trilógiájának nyomdokain haladva nagy feladat, mivel néhány rajongó szkeptikusan áll az RPG-elemekhez. Bár a kooperatív játék lehetősége kiemelkedő, bejelentették, hogy a Gotham Knights a négy játszható főhős ellenére csak két játékos kooperatív, ami szintén ellentmondásosnak bizonyult. Az idő majd eldönti, hogy a játék képes lesz-e felnőni a hype-hoz.

A Gotham Knights a tervek szerint október 25-én jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu