Ha ez igaz, a Resident Evil 9 félelmetesebb lesz, mint bármelyik korábbi rész! [VIDEO]

Az Resident Evil 9-ről szóló legfrissebb pletykákból megtudhatunk ezt-azt a játék címéről, a helyszínről, az ellenségekről és még sok másról.

 

 

A Resident Evil 9-ről kiszivárgott információk a 4Chanról származnak, szóval mérget azért ne vegyünk a hitelességükre. Ugyanakkor sok korábbi pletykájuk helytállónak bizonyult, így érdekes lesz látni, hogy van-e igazság az RE 9-ről szóló állítások mögött. Az információ, amelyet a Residence of Evil egy videóban tárgyalt, azt állítja, hogy a Resident Evil 9 munkacíme Apocalypse. A Resident Evil 9 cselekménye a jelek szerint a kilencedik holdfázisról fog szólni, maga a hold pedig állítólag a játék szimbólumaként szolgál majd, és esetleg a logóban is megjelenik.

Az állítólagos kiszivárgások szerint az RE 9 egy nyugati „szellemvárosban” játszódik, a játékosok pedig barlangokat, folyókat és egy „hátborzongató erdei területet” fedezhetnek fel.

A játékosoknak „torz” wendigo-lényekkel kell majd megküzdeniük, amelyeket mitológiai szörnyekhez hasonlítanak. Állítólag ezek a szörnyek képesek lesznek emberi hangokat utánozni és barátságosnak tűnő NPC-kké alakulni, tükrözve a skin-walker városi legendákat. Lesz egy „óriási fekete kutya ellenség” is, akivel a játékosoknak meg kell küzdeniük, feltéve, hogy az információ jogos. (De az is lehet, hogy csak keverik Sirius Black-kel.)

Az egyik főgonosz állítólag egy zöld-arany ruhába öltözött nő lesz, és a videó rámutat, hogy ez hasonlít a Resident Evil Village-ből ismert Mother Mirandára. Mindeközben a környéken található egyik másik szörny valóban barátságos lesz a játékosokkal, és a Resident Evil 9 kereskedő szerepét is betölti majd, ha hihetünk a kiszivárgott információknak.

Mindez érdekesen hangzik, de a rajongóknak érdemes visszafogniuk az elvárásaikat.

Nagyon sok biztos tippnek hangzik az alapján, amit a Capcom a Resident Evil Village-rel tett, ugyanakkor elképzelhető, hogy a Resident Evil 9 teljesen más irányba indul majd. Azonban nem ez az első alkalom, hogy arról hallunk, hogy az RE 9 a Capcomnál készül. Egy megbízhatóbb kiszivárogtató, az AestheticGamer szerint a játék aktív fejlesztés alatt áll, bár a megjelenés valószínűleg csak 2-3 év múlva lesz esedékes. Az is elhangzott, hogy a Resident Evil 9 a Resident Evil 7-tel elkezdett történetet fogja lezárni, így logikus lenne, hogy a Village témáival és játékmenetével megalapozott dolgokat folytassa.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu