Bye-bye Batgirl – a WB elkaszálta volna a már leforgatott mozifilmet?!

MOZI HÍREK – A Warner Bros. úgy tűnik, hogy példátlan lépésre szánta el magát, és teljesen törölte a Batgirl-filmet, amely mostantól nem jelenik meg sem a mozikban, sem az HBO Max-on…

 

 

Úgy tűnik, buktuk a Batgirl mozifilmet: a Warner Bros. újabb furcsa és szinte hihetetlen fordulatot vett a DCEU-filmjeik kezelése terén, ugyanis több forrásból is arról számoltak be, hogy a filmet törölték, semmilyen formában nem kerül a mozikba. Annak ellenére, hogy a 80 millió dolláros film már elkészült, azt sugallják, hogy a film tesztvetítései annyira rosszul sikerültek, hogy a projekt teljes elhagyásáról döntöttek.

Mindez alig néhány nappal azután történt, hogy Brendan Frasert az észak-karolinai Raleigh-ben megrendezett GalaxyConon Firefly szerepéről látták beszélgetni, így úgy tűnik, hogy a döntés szó szerint most született meg, vagy – ahogy sok rajongó még mindig hiába reménykedik – nagyon összekuszálódtak a szálak.

Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett a Warner Bros. részéről, úgy tűnik, hogy nagyon kevesen vannak, akik még kételkednek az információban.

Ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint a film egyik legnagyobb problémája a költségvetés volt, ami nem hozta azt a fajta nagy mozis blockbustert, amit az új cég stratégiája megcéloz, és úgy tűnik, hogy direkt streamingre sem akarnak ilyesmit kiadni.

A film sorsáról szóló végső döntés úgy tűnik, hogy a Warner Bros. Discovery új vezérigazgatójától, David Zaslavtól származik, aki lényegében szétszedte azokat a terveket, amelyek szerint a DC-filmek valaha is közvetlenül streamingre kerülhettek volna. A Batgirl és a Blue Beetle eredetileg mindkettő az HBO Maxra készült, mielőtt a Blue Beetle moziba került volna, és arról is szóltak a hírek, hogy a Batgirl is moziba kerül, de csak az Egyesült Királyságban. Most úgy tűnik, hogy még egy ilyen korlátozott bemutatóra sem számíthatunk, legalábbis utóbbi film esetében.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu