Joker: Folie À Deux: már tudjuk, mikorra várható a premier!

MOZI HÍREK – A 2019-es, hatalmas sikert aratott film, a Joker folytatása 2024 őszén várható.

 

 

A Joker: A Folie À Deux, a 2019-es nagy sikerű Joker várva várt folytatása most kapta meg a hivatalos megjelenési dátumot. A Deadline értesülései szerint a folytatás 2024. október 4-én kerül a mozikba, pontosan öt évvel az első film után. Az eredeti mozi 2019-ben ugyanebben a hónapban került a mozikba, és 96,2 millió dollárral megdöntötte az októberi amerikai nyitórekordot, végül világszerte több mint 1 milliárd dollárt kaszált.

Nem meglepő, hogy a DC és a Warner Bros. ragaszkodik az előd esetében bevált gyakorlathoz, remélve, hogy megismétlik az első film sikerét.

A filmet 11 Oscar-díjra jelölték, köztük a legjobb filmnek járó díjra, és két Oscar-díjat is bezsebelt, köztük a legjobb férfi főszereplő alakításért Joaquin Phoenix és a legjobb eredeti filmzene díját. A Deadline beszámolója szerint a forgatás decemberben kezdődik, és Joaquin Phoenix, illetve Todd Phillips rendező is visszatér.

Phoenix korábban a The Playlistnek nagyon rejtélyes módon annyit mondott a filmmel kapcsolatban: „Nem tudom… Úgy értem, nem tudom. A forgatás alatt elkezdtünk [ötletelni] – tudod, uhh, ez egy érdekes fickó.”

„Van néhány dolog, amit csinálhatnánk vele, hogy továbbvigyük [a karakterét]. De hogy tényleg fogunk-e? Nem tudom.”

Egyelőre nem tudni, milyen irányt vesz a film, de az biztos, hogy sok izgalmas lehetőség van arra, hogyan folytatódjon a karakter története.

A cím, Joker: Folie À Deux, egy francia utalás egy olyan orvosi kifejezésre, amely két embert érintő mentális zavarra vonatkozik, ami sokak szerint arra enged következtetni, hogy a folytatás Harley Quinnre is koncentrálhat. Emellett olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy Lady Gaga is csatlakozik a stábhoz, és a film egésze musical lesz, bár ezt egyelőre senki sem erősítette meg. A rajongóknak azonban immár alig több mint két évet kell csak várniuk a Jokerre: Folie À Deux 2024. október 4-én kerül a mozikba.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu