A Bayonetta 3 korhatár besorolása új részleteket árul el a cselekményről

A Bayonetta 3 legújabb besorolása tartalmaz néhány eddig ismeretlen cselekmény részletet.

 

A múlt hónapban a PlatiumGames osztotta meg a jó hírt, miszerint a Bayonetta 3 október 28-án érkezik Nintendo Switch-re(új lapon nyílik meg)(új fülön). Az említett dátum közeledtével nemrégiben Ausztráliában besorolást kapott a mókás akciósorozat harmadik része. A játéknak az ausztrál minősítő testület honlapján(új fülön nyílik meg) található oldalnak köszönhetően most néhány további részletet tudhatunk meg a történettel kapcsolatban. Az alábbiakban a Bayonetta 3 kisebb spoilereket tartalmaz, így ha inkább magad fedeznéd fel a dolgokat, akkor most fordítsd el a tekinteted.

A besorolási információk szerint a játék új ellenségei, a Homunculi mellett a rajongóknak egy „Singularity” nevű gonosztevővel is szembe kell nézniük. A Singularity tipikus rosszfiú módjára világokat akar elpusztítani, Bayonettának pedig Thule szigetére kell majd utaznia, hogy meghiúsítsa aljas terveit.

A teljes leírás így szól: „A Bayonetta 3 egy akció-kalandjáték, amelyben az emberi karakterek egy sor fantasy környezetben utaznak, ahol a Homunculi nevű szörnyekkel és a Singularity nevű gonosz lénnyel harcolnak. A játékosoknak egy szigetre, Thule-ra kell eljutniuk, hogy megakadályozzák, hogy a Singularity elpusztítsa az ismert világokat.”

A sztori ínyencségek mellett a besorolás a Bayonetta 3 online elemeire is fényt derít. A játékban lesznek megosztott ranglisták, amelyek lehetővé teszik, hogy „a játékon belüli egyes fejezetek eredményeit feltöltsd”. Online multiplayerről vagy kooperatív játékról nincs szó a boszorkány harmadik kiruccanásában, ami arra utal, hogy a Bayonetta 2 ügyes kooperatív módja, a Tag Climax talán nem tér vissza.

A játék 15+-os besorolást kapott, és ahogy az ESRB-besorolás(új fülön nyílik meg) korábban már kiderült, erőszakot és részleges meztelenséget tartalmaz, ami valószínűleg senkit sem fog meglepni. De ezúttal van lehetőség a meztelenség csökkentésére(új fülön nyílik meg). A „Naïve Angel Mode” a játék címszereplőjét jobban elrejtve tartja, amikor a legerősebb mozdulatait szabadjára engedi.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu