A Villám végképp bekattant: Ezra Millert szektaszervezéssel és még durvább dolgokkal vádolják!

MOZI HÍREK – Az Insider friss leleplezése újabb megdöbbentő vádakat tartalmaz Ezra Miller ellen, akinek a Warner Bros. hamarosan bemutatásra kerülő The Flash-filmjét még mindig nem kaszálták el.

 

 

Az állítólagos bűncselekmények és letartóztatások sorozata után újabb vádak láttak napvilágot Ezra Miller ellen egy új Insider expozéban. A csütörtökön megjelent terjedelmes cikk két különböző szülői beszámolót tartalmaz, akik azt állítják, hogy Miller molesztálta a gyermekeiket, és mindketten védőőrizetet kértek a színész ellen.

Az Insider szerint Sara Jumping Eagle és Chase Iron Eyes bírósági dokumentumokban állítják, hogy 18 éves Tokatájukat Miller verbálisan és fizikailag bántalmazta, miután a színész hat éven át igyekezett behálózni őket. Tokata szülei szerint Ezra Miller 2016-ban találkozott először a lánnyal (aki akkor mindössze 12 éves volt), amikor mind a négyen részt vettek a Dakota Access Pipeline elleni harcban. Miller az évek során folyamatosan szemmel tartotta Tokatát – állítják a szülők – , később elrepítette az akkor 14 éves lányt a Legendás állatok és megfigyelésük című filmje londoni premierjére, és bátorította zenei törekvéseit.

Júniusban azonban Tokata szülei távoltartásra és védelemre irányuló kérelmet nyújtottak be, amelyben kérik, hogy Millert tartsák távol gyermeküktől.

A törzsi bírósági dokumentumokban a szülők, akik az észak-dakotai és dél-dakotai Lakota Nemzet tagjai, azt állítják, hogy a színész az évek során bántalmazta lányukat; állításuk szerint Miller 14 éves korában megpróbált egy ágyban aludni Tokatával. Az Insider beszélt valakivel, aki azt állította, hogy 2021 decemberében látta Ezra Millert szexuális aktus közben Takotával. Tokata mindkét állítást tagadta az Insidernek, az utóbbit „abszolúte hamisnak” nevezte.

 

 

A szektavezér (Forrás: Laurent Vu/SIPA)

 

 

Januárban Ezra Miller és a színész vermonti birtokán tartózkodó vendégek azt mondták Tokata szüleinek, hogy lányuk LSD szedése után cselekvőképtelenná vált. Amikor Jumping Eagle és Iron Eyes meglátta Tokatát, az Insidernek elmondták, „összefüggéstelenül beszélt”, telefon és személyi nélkül, és zúzódások voltak a karján és a bal arcán. A szüleivel töltött néhány hét után Tokata újra kapcsolatba lépett Millerrel, ami a szülei jogi lépéséhez vezetett. Június 7-én a törzsi bíróság közölte, hogy nem tudja megtalálni vagy kézbesíteni Millert, és követelte, hogy személyesen jelenjenek meg július 12-én, azon a napon, amikor a bíró később lezárta az ügyet a nyilvánosság előtt – írja az Insider.

Tokata azt nyilatkozta a lapnak, hogy a szülei állításai Millerrel szemben „undorító és felelőtlen lejárató kampány”, és hogy a színész „több esetben is helyesen cselekedett és kiállt mások védelmében”.

Napokkal Tokata LSD-élménye után, februárban Ezra Miller állítólag közös ismerősökön keresztül találkozott egy anyával (aki a cikkben névtelen marad) és annak akkor 11 éves gyermekével – aki Millerhez hasonlóan nem binárisnak vallja magát. Az anya az Insidernek elmondta, hogy Miller „nem megfelelő érdeklődést mutatott” a gyermeke iránt – megjegyezte, hogy milyen érett, elkérte az Instagram-azonosítóját, és felajánlotta, hogy fizeti, ha tervezőiskolába jár. Egy másik találkozás során a színész állítólag felajánlotta, hogy lovakat vesz a gyereknek. Június 15-én a most 12 éves gyermek édesanyja ideiglenes zaklatás-védelmi végzést kapott Miller ellen.

A cikk kitér Miller 2020-as „kalandjára” is: az Insider három forrása szerint Izlandon némileg hírhedté vált „penetráns szagáról” és arról, hogy „Reykjavík fagyos utcáin mezítláb sétált, hosszú, hegyes lábkörmökkel, az egyik lábán egy elfertőződöttnek tűnő sebbel”. Miller állítólag összehívott egy csoportot egy Airbnb-ben, amelyet Reykjavík Kópavogur külvárosában béreltek, és az egyik látogató „kommunához” hasonlította a berendezkedést. Hozzátette: „Úgy éreztem, mintha mindenkit hipnotizáltak volna”. Az Insider szerint:

„Miller rögtönzött kommunája, a spiritualitásról szóló monológjai és érzelmi kitörései között Reykjavíkban olyan pletykák kezdtek keringeni, hogy a sztár egy szektát vezet”.

Egy fiatal nő, akinek 18 éves korában rövid szexuális kapcsolata volt Millerrel Izlandon, a következőket mondta a lapnak: „Soha senki nem mondhatott ellent neki. Az ő valósága mindenki más valóságát felülírta. Nem volt helye senki más véleményének vagy érzéseinek”.

 

 

Baráti fojtogatás Izlandon (Forrás: BuzzFeed)

 

 

Ahogy gyűlnek a Miller állítólagos vétkeiről szóló hírek, úgy nő a nyomás a Warner Bros-on, amely állítólag még mindig azt tervezi, hogy 2023 júniusában bemutatja a színész szuperhősfilmjét, a The Flash-t. A Tokata szülei által benyújtott jogi dokumentumok szerint, amelyeket az Insider látott, áprilisban Ezra Miller és Tokata családja és barátai, valamint a Warner Bros. megbeszélték egy beavatkozás megrendezését. A Warner Bros. és Miller édesanyja, Marta azonban állítólag lemondta azt. (A Warner Bros. nem válaszolt az Insider megkeresésére, hogy kommentálja a történteket.)

A 12 éves fiú édesanyja szerint Ezra Miller még mindig olyan hatalmi pozíciót tölt be, ami veszélyes a fiatalok számára. „Úgy látják őt, mint valakit, aki sikeres, aki queer, aki elismert tagja a közösségnek” – mondta a nő az outletnek. „A gyerekem azt gondolja, hogy ez a személy egy szuperhős – nagyon belezúgnak”.

Forrás: Insider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu