Menu

Új vezető írója van a Beyond Good & Evil 2-nek!

A Ubisoft annyi ideje bejelentette már a játékot, hogy ennek jelenleg nincs olyan nagy hatása…

 

Nem vicc: a játék már kb. másfél évtizede készül. Ezzel pedig már kb. egy szinten van a Beyond Good & Evil 2 (amit innentől csak BG&E2-ként írunk) a Duke Nukem Foreverrel, csak ugye ott nem csak egy kiadónak volt köze a projekthez, míg itt mindvégig a Yves Guillemot vezette cég alatt készülgetett Michel Ancel játéka. (Az egész szituációt viccessé teszi, hogy Ancel körül is felbukkantak a szexuális zaklatással kapcsolatos vádak, így a franchise alkotója, aki amúgy a Rayman megalkotásában is közreműködött, visszavonult azóta a játékiparból… és akkor még nem beszéltünk a másik, PS4-exkluzívként nyolc éve bejelentett WiLD-ról!)

2008-ban lett bejelentve a játék, amiről 2014-ben is hallottuk, hogy igen, készül, de aztán eltelt megint nyolc év, és továbbra is csak koncepciós rajzoknál tartunk, és az AAAA-nak mondott játékot talán, esetleg 2024-ben láthatjuk. Ennek ellenére a bizonytalanság közepette Sarah Arellano a Twitteren bejelentette, hogy ő lett a BG&E2 vezető írója!

Arellano LinkedIn profilja szerint a 2015-ös Vainglory nevű MOBA narratív tervezője volt a Super Evil Megacorpnál, de a Deep Silver stúdiójánál, a Volitionnál is megfordult íróként (és mivel Arellano Twitterén megemlítette, hogy a Saints Row rebooton dolgozott, már tudjuk is, hogy min tevékenykedett), de az Activision Blizzardnál is eltöltött egy kis időt, ugyanis a World of Warcraft esetében is narratív tervezői posztot töltött be.

A Ubisoft szóvivője a PCGamernek küldött emailben ezt írta: „Nagy örömmel üdvözöljük Sarah-t, aki a BG&E2 egyik legújabb munkatársa. A fejlesztőcsapat keményen dolgozik azon, hogy beváltsa a közösségnek tett ígéretét.” De ezek után nem tudunk sokat mondani. Hinni a francia cégben pedig pláne nem, mert ki tudja, hogy mennyi lóvét dobtak ki a projektre…

Ezek után nem csoda, hogy a kínai Tencent pénzére szorulhatnak: a techóriás szeretne a Ubisoft legnagyobb részvényese lenni. Vissza fogjuk még sírni a cégből kihátráló Vivendit…

Forrás: PCGamer

Spread the love

theGeek TV

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu