Anne Heche egy brutális autóbaleset és döbbenetes tűzokozás után súlyos égési sérülésekkel került kórházba! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Anne Heche az eddig információk alapján várhatóan életben marad, miután először egy lakópark garázsának, majd egy közeli háznak ütközött Los Angelesben.

 

A színésznő várhatóan túléli azt a tüzes autóbalesetet, amely pénteken történt Los Angeles Mar Vista városrészében. Szemtanúk a TMZ-nek elmondták, hogy a Tudom, mit tettél tavaly nyáron és sok más film sztárja egy kék Mini Coopert vezetett, és egy lakópark garázsának ütközött. A TMZ beszámolója szerint a lakópark lakói megpróbálták kiszedni Heche-t a járműből, de ő hátramenetbe tette az autót, majd elhajtott. Nem sokkal később egy közeli háznak ütközött, és súlyos tüzet gyújtott. A tűz elborította a házat, és a tűzoltókat a South Walgrove Avenue 1800-as tömbjéhez küldték. Ötvenkilenc tűzoltó érkezett a helyszínre, és 65 perc alatt sikerült teljesen megfékezni és eloltani a tüzet.

Miután megszerezték Heche-ről az utasoldali ablakon keresztül készült képet, a TMZ tovább jelentette:

„Nézd meg közelebbről az Anne-t az autóban ábrázoló fotót (fent) … van egy piros kupakkal ellátott üveg a pohártartóban a váltókar mellett, és úgy néz ki, mint egy üveg alkohol. Nem tudjuk, hogy milyen mértékűek a sérülései vagy az égési sérülései. Úgy tudjuk, jelenleg intubálva van a kórházban, de várhatóan életben marad.”

Heche a jelek szerint súlyos égési sérüléseket szenvedett a tűzben. A ruhája elszenesedettnek látszott, amikor hordágyon vitték el. Egyszer, miközben fehér ruhával volt letakarva, hirtelen felült a hordágyon, és vadul csapkodni kezdett, miközben betették a mentőautóba. Állítólag az állapota miatt az orvosok nem tudnak semmilyen vizsgálatot elvégezni annak megállapítására, hogy alkoholos befolyásoltság alatt vezetett-e. Heche autója teljesen elszenesedett a tüzes balesetben, és égett háta látható volt, ahogy felült a hordágyon.

Anne Heche 1991-ben Daytime Emmy-díjat kapott egy drámasorozat kiemelkedő fiatalabb színésznője kategóriában Vicky Hudson és Marley Love szerepéért a Another World című szappanoperában. Az 1990-es években Ellen DeGeneres-szel folytatott nagy visszhangot kiváltó románcáról is ismert. Az 53 éves színésznő nyíltan beszélt fájdalmas gyermekkoráról, amely abból fakadt, hogy apja szexuálisan bántalmazta, és korábbi küzdelméről a kábítószerrel való visszaéléssel. Heche 2020-ban az ABC Newsnak nyilatkozott:

„Ittam. Dohányoztam. Drogoztam. Szexeltem emberekkel. Mindent megtettem, amit csak tudtam, hogy a szégyent eltüntessem az életemből. Nem vagyok őrült. De ez egy őrült élet. Őrült családban nőttem fel, és 31 évbe telt, mire az őrültséget ki tudtam verni magamból.”

A KTLA jelentése szerint Heche „súlyos égési sérüléseket” szenvedett. Más sérülésről nem érkezett jelentés, a baleset okát pedig vizsgálják. Heche képviselőit nem tudták azonnal elérni.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu