Ilyet még garantáltan nem láttál! Snoop Dog „énekel” az új, egyedi Xbox kontrollerből!

Az Microsoft Xbox egy Snoop Dog-hoz nyereményjátékot hirdet egy vadonatúj kontrollerre, amely egy olyan extrával érkezik, amely teljesen egyedi a nyereményhez kapcsolódik.

 

Ha egyedi kontroller-variációkról van szó, az Xbox rengeteg különböző lehetőséget kínál a rajongóknak. Bár rengeteg harmadik féltől származó, más cégek által kínált kontroller-változat is megjelent, a Microsoft is rengeteg egyedi és trükkös verziót adott ki a konzol kontrolleréből. Ez a színes, büszkeség témájú változatoktól kezdve egészen a kifejezetten bizarr, Sonic és Knuckles mintájára készült

szőrös kontrollerekig

terjed, amelyek sok rajongó meglepetését váltották ki. (Nem vicc.) Most egy újabb trükkös kontroller-variáció látott napvilágot, ezúttal a „Bad Decisions” nevű új dal megjelenésével egybekötött keresztpromóció keretében.

A Bad Decisions egy olyan dal, amely a népszerű K-Pop szupersztár együttes, a BTS, az amerikai lemezproducer Benny Blanco és Snoop Dog együttműködéséből született, meglepő módon. A dal egy csajozós táncdal, amely a hét elején jelent meg, ráadásul egy klippel együtt. A szám megjelenésének örömére az Xbox lehetőséget biztosít a rajongóknak, hogy megnyerjenek egy, a dal alapján készült kontrollert, egy egyedi trükkel együtt: az éneklés képességével.

Pontosabban, ez egy testreszabott Xbox kontroller, amelynek színösszeállítása megegyezik a Bad Decisions kislemezdaléval: bíborvörös, fehér vezérlőpálcákkal és D-paddal, míg a gombok szabványos fekete színűek. A kontrolleren középen a kislemez logója díszeleg, míg alul a művészek nevei is szerepelnek. A hátulján egy beépített hangszóróval is rendelkezik, és ha a játékos megnyom egy bizonyos gombot, akkor a hátsó hangszóróból elkezd szólni a dal. Egy ilyen kontrollerhez azonban nem lehet normálisan hozzájutni, és csak ezen a bizonyos Xbox ajándéktárgy nyereményjátékon keresztül lehet hozzájutni.

Egy ilyen egyedi kontrollerrel ez egy keresett tárgy a BTS rajongók számára. A rajongóknak, akik szeretnék birtokolni ezt a gyűjtői tárgyat, követniük kell az Xbox Twitter-fiókját, majd QRT-elniük kell az eredeti tweetet, benne a #BadDecisionsSongXboxSweepstakes üzenettel. Ez a nyereményjáték augusztus 4-én 21:00 órakor kezdődik, és augusztus 25-ig tart, amikor is a nevezéseket 18:00 órakor zárják le. A rajongóknak 18 évesnek vagy idősebbnek kell lenniük ahhoz, hogy nyerhessenek.

A tweet azt is megjegyzi, hogy a játékosok egy egyedi járművet is kapnak a Forza Horizon 5 garázsukba, amely feltehetően szintén erre a dalra épül, és ugyanezt a színösszeállítást fogja viselni. A rajongók, akik történetesen K-Pop- és Xbox-rajongók, özönlöttek a tweetre, és sokan kifejezték izgatottságukat, hogy esélyük van megnyerni egy olyan egyedi Xbox hardvert, amely szintén a kedvenc zenei csoportjukhoz kötődik.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu