„Ellopták életem történetét” – nyilatkozta Mike Tyson a Hulu készülő életrajzi filmjéről [VIDEO]

MOZI HÍREK – Mike Tyson a Hulu-t a „rabszolgatartók streaming verziójának” nevezi, amiért a jóváhagyása nélkül készítette el a Mike című életrajzi sorozatot.

 

 

Mike Tysont igencsak kiakasztotta a Hulu készülő Mike című életrajzi sorozata, amelyet az ő élete ihletett, de az engedélye nélkül készítették el. Tyson már a sorozat bejelentésekor is nemtetszését fejezte ki, és Jamie Foxx-szal, Antoine Fuquával valamint Martin Scorsese-vel dolgozik egy hivatalos életrajzi filmen.

A Hulu Mike című filmjének főszereplője a Moonlighttal kitört Trevante Rhodes, mint Mike Tyson, és a leírás szerint a bokszoló ellentmondásos életének szűretlen és elfogulatlan feltárása.

A Mike ugyanattól a csapattól származik, mint az Én, Tonya, Margot Robbie pedig executive producerként működik közre. Érdekes módon sem a Hulu, sem a showrunnerek nem titkolták, hogy a Mike egy nem engedélyezett életrajzi film, és azt állítják, hogy pont ezért kell mindenkinek megnéznie. Bár azt állítják, hogy a Mike nem próbálja meg gazemberként bemutatni az egykori bokszolót, és a nézőkre bízzák, hogy mit gondolnak Tysonról. Íme, amit a Mike showrunnerje, Karen Gist mondott az ET Online-nak:

„Egyszerűen csak egy elfogulatlan történetet akartunk elmesélni, és a nézőkre bíztuk, hogy eldöntsék, mit gondolnak vagy éreznek. Megkérdőjelezni mindazt, amiről az emberek azt hiszik, hogy tudnak Mike-ról, és remélni, hogy a sorozatból valami mással távoznak, amin elgondolkodhatnak. Akár szeretik, akár utálják, a történet megkérdőjelezi, hogy a társadalom mennyire bűnrészes. Ez volt a szándék.”

Mike Tyson azonban nem elégedett: pár napja telekürtölte a közösségi médiát a Hulu ostorozásával. Egy tüzes Instagram-posztban Tyson azt írta:

„Ne hagyjátok, hogy a Hulu becsapjon titeket. Nem támogatom az életemről szóló történetüket. Ez nem 1822. Hanem 2022. Ellopták az élettörténetemet, és nem fizettek nekem. A Hulu vezetői számára én csak egy n****r vagyok, akit eladhatnak az aukciós házban”.

„A Hulu a rabszolgatartók streaming változata” – tette hozzá Tyson.

„A Hulu ellopta életem történetét. Ők Góliát, én pedig Dávid vagyok. Fejek fognak hullani emiatt” – írta Tyson egy baljóslatú tweetben.

Mike Tysonnak sokáig sikerült távol maradnia a bajtól, de nem lehet vele viccelődni. Tyson nemrég megverte egy repülőgép utasát, aki zaklatta és egy vizes palackkal dobálta meg. Tegyük hozzá, hogy a vizsgálat után nem emeltek vádat Tyson ellen, mondván, valóban zaklatás áldozatául esett és cselekedete jogos önvédelem volt.

Steven Rogers, a sorozat egyik készítője és írója nemrég foglalkozott Tyson állításaival, és azt mondta:

„Valójában nem tudtunk vele beszélni, mert az életrajzának jogai már foglaltak voltak, így ez soha nem került szóba.”

„Remélem, hogy ha megnézi a filmet, akkor megváltoztatja a véleményét. Nekem, mint írónak, mint történetmesélőnek, nem igazán tetszik, hogy egyetlen forrásra hagyatkozom. Szeretek kutatni és különböző véleményeket összegyűjteni, majd mindezek köré felépíteni egy történetet. Nem szeretek egyetlen embernek a lekötelezettje lenni.”

Tyson gyorsan reagált egy hivatalos nyilatkozattal, amelyben azt állította, hogy a Hulu soha nem vette fel vele a kapcsolatot.

„[Ez] egy teljes hazugság. Az életrajzom jogi opciója már évekkel ezelőtt lejárt. Sem a Hulu, sem a nagyképű csapatuk egyetlen tagja sem próbált soha semmilyen tárgyalást folytatni ezzel a feketével”.

„Azt mondják, hogy ez a történet egy fekete ember bemutatása. Ez inkább egy fekete ember kizsákmányolása”.

„A Hulu azt hiszi, hogy a nyomokat eltüntetik azzal, hogy fekete áldozati bárányokat bérelnek fel, hogy fedőemberként játsszák el a hátsó ajtón keresztül történő rablásukat, megdöbbentő. Mindig is emlékezni fogok a méltóságom ilyen égbekiáltó semmibevételére”.

Mike Tysont több neves bokszoló és vegyes harcművész is támogatta az interneten, és a Hulu és Mike bojkottjára szólít fel. Meglátjuk, hogy a streamingszolgáltató hogyan kezeli ezt a vitát.

A Mike premierje augusztus 25-én lesz a Hulun.

Forrás: ET Online, Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu