John Marston hangja nem ellenkezne, ha a Red Dead Redemption felújítást kapna

A Rockstar most inkább a Grand Theft Auto VI-tal foglalkozik (de ez biztos nem fog idén megjelenni, sőt, talán jövőre sem…), úgyhogy kb. nulla az esélye annak, hogy a 2010-es Red Dead Redemptiont modernizálja…

 

Rob Wiethofff szólaltatta meg John Marstont, a Red Dead Redemption főszereplőjét a játékban, ami PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg. (Érdekesség, hogy a második rész később PC-re is megjelent, de a Rockstar azóta sem gondolkodott el azon, hogy mennyire hülye látvány, hogy az első részt nem portolták át…) Ő a Dan Allen Gaming YouTube-csatornán beszélt arról egy interjúban, hogy milyen pletykák is voltak a játék körül.

Hallottunk olyan pletykákat, hogy a Rockstar tervbe vette a Red Dead Redemption remasterelését, amit aztán el is vetett, de meg lett említve a szintén erősen elhanyagolt Red Dead Online állapota is. Wiethofff kiemelte, hogy nem tudja, mit is tervez éppen a Rockstar, de ő szeretne velük újra dolgozni, és mindegy, hogy egy remasterről, vagy valami teljesen eltérőről lenne szó. Nem tudja eléggé dicsérni a Rockstart, de ha esetleg hívnák őt egy keringőre, ő rögtön be is adná a derekát.

Erre ugye nem sok esély van, mert a Rockstar (és a cégen keresztül a tulajdonos Take-Two) most mindent a Grand Theft Auto VI-ra tett fel, és eközben naná, hogy a pénztermelő Grand Theft Auto Online-t erőltetik (és ez már a Grand Theft Auto V-re is hatással volt: nem véletlenül nem kapott egyjátékos DLC-t a 2013 szeptemberében megjelent játék..). Wiethofff hozzátette még, hogy neki nem nagyon tetszik, ahogy a Rockstar a Red Dead Online rajongóival törődik: nem kapják meg azt, amit kérik. Elismerte viszont, hogy a Rockstar valami nagyot csinálhat, ami kárpótlás lehet, és jó lenne, ha türelmesek lennénk.

Erre csak annyit tudunk mondani, hogy majd meglátjuk, de nincs nagyon miért optimistának lenni.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu