Szivárogni kezdett a Diablo IV alfája [VIDEO]

Az Activision Blizzard szerint „a családi és a barátoknak szánt” tesztelési fázisból is már szivárog az a Diablo, amire több éve várunk már.

 

A Telegramon találhatjuk meg a videót, amit az Activision Blizzard a Twitterről már lemeszelt. Kínai, és mindössze fél perces, de azért így is sok dologba nyertünk betekintést abból a játékból, ami valószínűleg soha nem fog akkora anyagi siker lenni mint az iOS-re, Androidra és a kritikák után aztán PC-re is kiadott Diablo Immortal.

A videó bár rövid, de azért pár fontosabb elemet is láthatunk benne. A karakterünk testreszabása mellett a nehézségi szint kiválasztása is felbukkan. A karakteres képernyőn több arc és test kombinációt kapunk, de ez még értelemszerűen változhat, ugyanis ez még nem a teljes játék, és ki tudja, hogy a Blizzard hogyan nyúlik bele. Vannak tutorial funkciók is, így ha szükséges, több segítséget is adhat nekünk a játék, a veteránok pedig az ezt redukáló less guidance (kevesebb segítség) opciór bökhetnek.

Aki az egészet rögzítette, biztosan el lesz kapva, ugyanis az ilyen szivárgások ellen a kiadók fel tudnak lépni. Itt is, mivel a Diablo IV alfája vízjelezve van, így az azonosítás pillanatok alatt megtörténhet, a szivárogtató pedig nagy eséllyel a teljes Battle.net-fiókjának is búcsút inthet. (Ha már Battle.net, a launcherben már felbukkant a Diablo IV bétája, úgyhogy a kiadó lassan készül valamire.)

A Diablo IV (ami a tetoválós marketingjével is felkeltette már a figyelmet; erről régebben beszámoltunk már) eredetileg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re lett 2019-ben bejelentve, de azóta meg nem lepő módon az Activision Blizzard hozzácsapta a PlayStation 5-öt és az Xbox Seriest a célplatformokhoz. A Nintendo Switch-ről még nem esett szó, de mivel a Diablo III is végül felbukkant ott, talán itt is lesz port. A játék maga nem rendelkezik még pontos megjelenési dátummal, de 2023-ban számíthatunk rá cross-play és cross-progressionnel, azaz bárkivel játszhatunk és bárhol folytathatjuk, ahol abbahagytuk.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu