Leleplezte új játékát a Krafton: nagyon más lesz, mint a korábbiak!

Magával ragadó történetek és elsöprő játékélmény találkozik a dél-koreai fantasy regényszéria adaptációjában, amibe a Krafton belevágott.

 

 

A Krafton Inc, amely leginkább arról ismert, hogy a PUBG: Battlegroundsért felelős csapat, néhány napja bejelentette, hogy elkezdett fejleszteni egy játékot, amely a The Bird That Drinks Tears című koreai fantasy regénysorozat alapján készül. Egyelőre keveset lehet tudni, de a készítők beletapostak a gázba, hogy fokozzák a toborzási erőfeszítéseket az ambiciózus elképzelés megvalósítása érdekében.

A The Bird That Drinks Tears az egyik legsikeresebb és legelismertebb távol-keleti irodalmi franchise.

Szerzője Yeong-do Lee, az olvasók pedig azért értékelik, mert képes összetett karakterekkel benépesített világokat szőni. Most már csak az a kérdés, hogy vajon elégségesek-e az összetevői ahhoz, hogy egy hasonlóan színvonalas videójáték alapjául szolgálhasson.

Egy biztos: az elhivatottság megvan hozzá, legalábbis a látványvilág megteremtéséhez. A Krafton a hollywoodi munkáiról (Star Wars, Harry Potter és Bosszúállók) ismert Iain McCaig látványtervezőre számíthatott a projekt vizuális bibliájának meghatározásában.

„A The Bird That Drinks Tears más, mint bármely egyéb fantasy történet, amit eddig olvastam, új és frissítő módon tárja fel az emberi természetet.”

„Ez az, ami a legjobban vonz engem. Ez egy olyan eposz, amely A Gyűrűk Urával vagy a Dűnével vetekszik. Egy új, zsigeri világ, amely a hagyományos archetípusokat teljesen eredeti álom- és rémálomképekkel keveri” – mondja McCaig a projektről.

A projekt honlapja gyönyörű történetmesélést és pusztító játékmenetet garantál, de egyelőre csak koncepcióképek állnak rendelkezésünkre, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy művészileg a játék meg akar felelni a hype-nak.

A Krafton az év végén fogja kiadni a The Callisto Protocolt is, a Striking Distance Studios űrbeli túlélő-horrorját, amely eredetileg a PUBG-vel azonos univerzumban játszódik, de végső soron narratív szinten független a battle-royale-tól.

Forrás: Krafton

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu