PS Plus Extra: még egy tripla A-s meglepetés-játék érkezhet augusztusban?!

Egy friss szivárogtatás szerint az egyik legnagyobb külsős kiadó AAA-címe 2022 augusztusában érkezik a PS Plus Extrára.

 

 

Úgy tűnik, a PS Plus Extra és a Premium szint kínálatára a hónap közepén derül fény, habár az Essential fokozat címei már a hónap eleje óta elérhetőek. Júliusban a Sony a Stray, a Marvel’s Avengers, a Final Fantasy 7 Remake Intergrade és különböző Assassin’s Creed címekkel bővítette az Extra szint tagjai számára elérhető játékok könyvtárát. Most egy friss szivárgásból kiderült, hogy ebben a hónapban egy AAA-cím érkezik a PS Plus Extra szintre, amelynek középpontjában a kooperatív játék áll.

A Dealabs szerint a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands 2022 augusztusában érkezik a PS Plus Extrára.

A Wildlands a Ubisoft+ Classics része lesz, amely egy új, régebbi Ubisoft-játékokból álló előfizetési szolgáltatás, és amely a PS Plus Extra részét képezi. Megjegyzendő, hogy a Premium tagok az Extra szint minden előnyéhez hozzáférnek, így ők is ingyen játszhatnak a Ghost Recon Wildlandsszel, amikor az a PS Plushoz csatlakozik.

Bár minden kiszivárgást óvatosan kell kezelni, a Dealabs megbízható forrásnak bizonyult, lenyűgöző múlttal. Általában minden hónap PS Plus-felhozatalát kiszivárogtatja, legkésőbb egy-két nappal a hivatalos bejelentés előtt. Ez a szivárgás úgy érkezett, hogy az író a cikk kommentszekciójában részletezte az augusztusi ingyenes játékokat.

 

 

 

 

A Ghost Recon Wildlands vegyes kritikákat kapott a 2017-es megjelenésekor.

A Ubisoft 2019-ben kiadta a folytatást Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint címmel, amely még rosszabb értékelést kapott a kritikusoktól. Mivel a Wildlands már több mint öt éves, nem meglepő, hogy ebben a hónapban a Ubisoft+ Classicshoz került. A Ubisoft 27 címmel indította el a szolgáltatást, és azt ígérte, hogy év végére 50 fölé növeli ezt a számot. Így a múlt havi hét Assassin’s Creed-játék hozzáadásához hasonlóan a Ghost Recon Wildlands is egyike lehet annak a több játéknak, amelyet a Ubisoft ebben a hónapban tervez megjelentetni a PS Pluson.

A Ghost Recon Wildlands egyébként a hónap elején került fel az Xbox Game Passra, és a tagok konzolokon, PC-n és a felhőben is ingyen játszhatnak a játékkal. Úgy tűnik, a Wildlands az augusztusi Xbox Game Pass kínálatának kiemelt AAA-játéka, de az előfizetők olyan címekkel is játszhatnak, mint a Two Point Campus, az Expeditions: Rome és a Turbo Golf Racing ebben a hónapban.

Forrás: Dealabs

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu