Senua’s Saga: Hellblade 2: döbbenet, hogy meddig mentek el a fejlesztők a hitelességért!

Nyugalom, nem arról van szó, hogy a Senua’s Saga: Hellblade 2 készítői tömegmészárlásba kezdtek volna vagy ilyesmi, de azért a madárürülék-rekonstrukció se semmi!

 

 

Mennyire lesz realisztikus a Senua’s Saga: Hellblade 2? Tekintettel a játék felelősei által eddig megosztott anyagokban megmutatkozó hatalmas technikai ambícióra, ez több mint tiszteletre méltó kérdés, és a Ninja Theory minden egyes klippel, amit a hálózatokon megosztanak, ezt szeretné táplálni. A legújabb egy bemutató arról, hogy mennyire lesz pontos a guano, vagyis a madárürülék felhalmozódása a kalandban.

”Nagyon fontos számunkra, hogy a forrásanyagból magas szintű realizmust érjünk el. Ebbe még a helyszín tekintetében pontos madárürülék jelenléte is beletartozik” – olvashatjuk a Twitteren megosztott üzenetben.

Bár a videó minősége nem teszi lehetővé, hogy lássuk a Ninja Theory példáját, érezzük a fejlesztők leleményességét a megvalósításban. Tekintettel az izlandi sziklákra, amelyek között a Senua’s Saga: Hellblade 2 játszódik, egyértelmű, hogy ez a részlet nem mellékes, és a realizmuson túlmenően még magával ragadóbb játékélményt tesz lehetővé a felhasználó számára.

Ami egyelőre megfoghatatlan, az a kaland megjelenési dátuma. Bár a Senua’s Saga: Hellblade 2-t választotta a Microsoft az Xbox Series X bemutatására a 2019-es The Game Awards-on, egyelőre nem pontosították, hogy mikor kerül a boltokba az első Hellblade-et indie-ként elhagyó játék. Mégis van remény arra, hogy 2023-ban érkezhet PC-re és Xbox Series X/S-re.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu