A Half-Life 2 VR Mod új trailerben mutatja be a nyilvános bétát [VIDEO]

A Half-Life 2 VR mod új játékmenet-felvételeket mutat be és a klasszikus cím virtuális valóságban történő felújítása nyilvános bétába kerülését is megismertük.

 

Sok játékos számára, aki még emlékszik arra, hogy leszállt a vonatról a City 17-be, a Half-Life 2 egy olyan klasszikus, amely ma is megállja a helyét. A játék 2004-es megjelenését követően hihetetlenül jó fogadtatásban részesült, a rajongók pedig a mai napig követelik vagy a Half-Life 3 közvetlen folytatását, vagy a Half-Life 2 DLC utolsó részét egy harmadik fejezettel. Ezek a követelések elhaltak, mivel sokan beletörődtek abba a valószínűségbe, hogy a Valve nem tervezi a Half-Life 3 kiadását, de ez nem akadályozta meg a moddereket abban, hogy új tartalommal bővítsék a Half-Life 2-t.

Az egyik legambiciózusabb mod a Half-Life 2-höz érkezik, amely VR-módot ad a játéknak. A Cabalistic csapata még idén áprilisban mutatta be a Half-Life 2 VR-módját, és 12 percnyi lenyűgöző felvételt mutatott be a játék működéséről. Most egy új trailer látott napvilágot, és bár csak körülbelül egy perc játékmenet-felvételt mutat, rögtön a végén egy olyan részletet közölnek, amit a rajongók nem akarnak majd kihagyni.

Ez a részlet az, hogy a Half-Life 2 VR-modjának bétája 2022 szeptemberében indul. Aki szeretné kipróbálni a modot, az SteamVR támogatott headsetekkel teheti meg, a Cabalistic csapata pedig Index, Quest, Vive és Pimax VR hardvereken is tesztelte a modot. Ez izgalmas hír azoknak, akik már nagyon várják, hogy VR-ben játszhassák a Half-Life 2-t, hiszen ez a mod nem csak egy új játékmódot ad a játékosoknak, de rengeteg újszerű játékmenet-aspektust is bevezet.

A Half-Life 2 VR mod frissítette a játék mechanikáját, lehetővé téve a játékosok számára, hogy fizikailag kitérjenek a támadások elől és fedezékbe vonuljanak. A fegyvereket manuálisan is újra lehet tölteni, és még sok más új dolgot is megtehet a játékos a VR képességeinek köszönhetően. Ez érdekes és néha bolondos pillanatokat teremthet, ahogy azt az áprilisban kiadott 12 perces felvétel is mutatja, amikor egy felhasználó a Half-Life 2 kísérteties Ravenholm nevű területén egy hullával játszott tetherballt.

A VR-mód nem az egyetlen nagy mod, ami a játékhoz érkezik. Annak ellenére, hogy a Half-Life 2 már majdnem húsz éves, rengeteg modder még mindig elég rendszeresen ad ki új tartalmakat a játékhoz. Az egyik ambiciózus Half-Life 2 mod például egy kombájn katona szerepébe helyezi a játékosokat, így a játék ellenséges frakciójának szemszögéből játszhatnak. A Half-Life 2-höz már rengeteg mod érhető el, és sok játékos szerint ez a játék a legjobb modokkal rendelkező cím.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu