Hamarosan jön a Sonic Frontiers világpremiere, nem is akárhol!

Geoff Keighley bejelentette, hogy a Gamescomon világpremierrel és a nyílt világú játékkal kapcsolatos hírekkel mutatkozik be a Sonic Frontiers.

 

 

Immár tudjuk, hogy a Gamescomon mutatják be a Sonic Frontiers-t, a hamarosan megjelenő nyílt világú Sonic the Hedgehog játékot. Mivel sok Sonic-rajongó már régóta szeretne többet megtudni erről a címről, ez a bejelentés sokakat még izgatottabbá tett a Gamescom 2022 előtt.

Geoff Keighley egy Twitter-bejegyzésen keresztül jelentette be, hogy a Sonic Frontiers lesz az egyik játék, amit az idei Gamescomon mutatnak be.

Tudatta követőivel, hogy augusztus 23-án, a Gamescom nyitó estéjén egy világpremier során friss információkat és újdonságokat osztanak meg a Sonic the Hedgehog franchise közelgő, első nyílt világú részével kapcsolatban.

Rengeteg Sonic-rajongót felvillanyozott ez a bejelentés, és másokkal is tudatták, mennyire izgatottan várják már most a Gamescomot. Néhány rajongó még azt is felhozta, hogy mit szeretnének tudni a készülő címről, például a Sonic Frontiers megjelenésének dátumát és további játékmechanikákat, amelyeket eddig nem mutattak meg trailereken vagy gameplay-klipeken keresztül.

A Sonic Team által fejlesztett és a Sega által kiadott Sonic Frontiers-t először a Sonic Central 2021 májusában tartott bemutatóján mutatták be.

Ott derült ki, hogy a fejlesztők a Sonic the Hedgehog 30. évfordulóját szeretnék megünnepelni a játékkal. Bár eredetileg tavalyra tervezték a megjelenést, aztán 2022 végére halasztották. A rajongók azóta is izgatottan várják, hogy többet tudjanak meg a játékról, remélve, hogy forradalmasítja a sorozatot, ahogy a hasonló nyílt világú játékok tették.

Az elmúlt napokban rengeteg Sonic the Hedgehog-hír érkezett, többek között a Fall Guys-szal való együttműködés, amelynek keretében a parti-csatajáték játékosai Sonic the Hedgehog-témájú skineket szerezhetnek majd a Sonic’s Adventure nevű eseményen, amely augusztus 11. és 15. között zajlik majd.

A filmsorozat harmadik filmjét, a Sonic the Hedgehog 3-at is bejelentették, amelyet 2024. december 20-án terveznek bemutatni.

Ennyi Sonic the Hedgehog köré összpontosuló hír mellett az, hogy a rajongók tudják, hogy a hónap végén többet is megtudhatnak a játékról, csak még jobbá teszi a dolgokat. A Sonic Frontiers 2022-ben jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Switch-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu