Ilyen lenne a Better Call Saul, mint Game Boy retrojáték! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Better Call Saul című sikersorozat egyik rajongója a sorozat néhány kulcsjelenetét az ősrégi Game Boy konzolra készült pixeles játékként alkotta újra.

 

Az AMC Better Call Saul című, jelenleg is futó sorozata a közelmúltban rengeteg rajongók által készített tartalommal jelentkezett, mivel a finálé gyorsan közeledik. Ezek az online teóriáktól kezdve azon elméletekig, hogy hogyan fog véget érni a sorozat, mit jelenthetnek a szereplők látszólag jelentéktelen cselekedetei, egészen a művészeti alkotásokig és animációkig, amelyek a főszereplő Saul Goodmant más világokba helyezik, mint például az Ace Attorney.

A rajongók egyik legújabb projektje ehelyett magát a Better Call Sault hozta létre játékként, amely a klasszikus Game Boy konzolra készült cím megjelenését és hangulatát idézi. Ez ugyan nem egy kész, ténylegesen játszható játék formájában valósul meg, de a klipből megtudhatjuk, hogyan játszódhatott volna ez a játék több szinten és műfajban, ha valaha is megjelenik.

A Lumpy Touch művész által készített videó a Better Call Saul játékhoz készült különböző szinteket mutatja be, amelyek mindegyike más-más műfajt követ, és mind illeszkedik az old-school témához. Az egyik első „játszható” szegmens úgy tűnik, hogy leginkább egy Game Boy-kazettán lenne otthon, hiszen Saul Goodmant egy platformjátékon keresztül irányítjuk. Ahogy a klip folytatódik, a műfaj többször is változik, a mesterlövészes pályától kezdve a Punch Outból kiragadott jelenetig, amelyben Saul Howard Hamlin ellen játszik.

Nem ez az első popkulturális tartalom, amelyet a Lumpy Touch klasszikus pixelformátumban újragondolt. A Morbius-filmet például Morbsweeper néven egy Minesweeper-klónként is újrateremtették. A Better Call Saul nemrégiben készült újragondolásához hasonlóan a Lumpy Touch tartalma többnyire komikus, ugyanakkor nagyfokú tehetségről tesz tanúbizonyságot a pixel art készítésében és animálásában. Úgy tűnik azonban, hogy a művész alkotásai közül sokan nem látnak igazi megjelenést, még akkor sem, ha a játékstílusok köré összpontosulnak. Tehát egy teljesen kiadott Better Call Saul-játék valószínűleg nincs a Lumpy Touch tennivalólistáján.

Mivel a sorozat fináléja hamarosan érkezik, valószínűleg nem ez lesz az utolsó Better Call Saul rajongói tartalom, ami a következő egy hónapban érkezik. Ez azonban még mindig az egyik legimpozánsabb darab, amit a rajongók megosztottak, hogy kiemeljenek néhány emlékezetes pillanatot a sorozatból. Ha a finálé olyan lenyűgöző lesz, mint a Better Call Saul 6. évadának korábbi epizódjai voltak, akkor valószínűleg hatalmas beáramlás lesz a rajongói közösségből, amely a sorozat végét körül járja.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu