Még meg sem jelent, de már rekordokat dönt a MultiVersus!

A MultiVersus a hírek szerint még a nyílt bétában átléphet egy jelentős játékosszám mérföldkövet, ami rávilágít a játék hihetetlen népszerűségére.

 

 

A MultiVersus elég elképesztő: a Super Smash Bros. stílusú verekedős játék koncepciója, amelyben olyan egyedi karakterek szerepelnek, mint Shaggy a Scooby-Doo-ból, Arya Stark a Trónok harcából, Tapsi Hapsi, Batman és még sokan mások. Bár a Season 1 még nem indult el, úgy tűnik, hogy a játék nyílt bétája hatalmas sikert aratott.

A PC Gamer a tracker.gg által megosztott statisztikákról számolt be, amelyek szerint a MultiVersusnak a játék zárt bétája óta több mint 10,255 millió egyedi fiókja volt.

A nyílt béta megnyitotta a kapukat, hogy még több rajongó kipróbálhassa a játékot, és ha a statisztikák pontosak, úgy tűnik, hogy tömegesen jelentek meg. Meglátjuk, hogy a MultiVersus nemcsak meg tudja-e tartani ezeket a lenyűgöző számokat, hanem új játékosokat is be tud-e vonzani, de tisztességes esélye lehet erre. A játék rangsorolt módot, arcade-ot, új skineket és még több új tartalmat ad hozzá, amikor az első szezon elindul, így ez nagy vonzerőnek bizonyulhat a rajongók számára.

Természetesen a MultiVersus egy másik módja annak, hogy rendszeresen új játékosokat vonzzon be, a játékoskeret kiegészítései. A névsor már most is lenyűgözően változatos, de mindig van hely további harcosok felvételére. A következő harcosok Rick és Morty a Rick és Morty rajzfilmsorozatból, de hogy később kik csatlakoznak a névsorhoz, még nem tudni.

A Player First Games eddig hallgatott a jövőbeli MultiVersus DLC-karakterekről, de a kiszivárgások potenciálisan adtak a rajongóknak egy kis ízelítőt arról, hogy mire számíthatnak.

Ha hinni lehet a híreknek, úgy tűnik, a játék rajongói olyan karakterek debütálására számíthatnak, mint Gandalf, Daenerys Targaryen, Marvin, a marslakó, sőt, még néhány eredeti, kifejezetten a játékhoz készült karakter is.

Jelenleg a játéknak csupán egyetlen eredeti hőse van, a támogató karakter Reindog, de a kiszivárgott információk szerint továbbiak is készülnek. Az igazi pénzt persze a már ismert franchise-okból származó karakterekkel lehet majd keresni, így mindenképpen érdekes lesz látni, hogy igazak voltak-e a kiszivárogtatások, és kik fognak még bekerülni a crossover verekedős játékba.

A MultiVersus nyílt bétája már elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu