Klasszikus PS1-es JRPG érkezhet a PS Plus Premiumra?!

Egy friss pletyka szerint, ami az interneten kering, a PS Plus Premium egy klasszikus PlayStation 1-es JRPG-vel bővül hamarosan.

 

 

A Sony PlayStation Plus előfizetési szolgáltatásának legdrágább szintje  a PS Plus Premium, amelynek extra kínálata többek között a PS1, PS2, PSP és PS3 korszak klasszikus játékainak könyvtárában nyilvánul meg. Egyik-másik cím ezek közül még olyan plusz extrákkal is rendelkezik, mint a trófeatámogatás. Jelen pillanatban még nem világos, hogy a Sony pontosan milyen gyakran frissíti a PS Plus Premium kínálatát. Júliusban kaptunk új címeket, most pedig lehetséges, hogy még egy hiányzó játék viszonylag hamarosan bekerül a szolgáltatásba.

A legújabb pletykák szerint a PS1 klasszikus JRPG-je, a The Legend of Dragoon kerülhet a PS Plus Premium kínálatába.

A pletyka a Sony munkatársának, Shuhei Yoshidának egy re-tweetje miatt indult, aki a Legend of Dragoon zeneszerzőjének egy három évvel ezelőtti tweetjét osztotta meg. Ez egyeseket arra késztetett, hogy összekapcsolják a pontokat, és feltételezzék, hogy Yoshida valami Legend of Dragoonhoz kapcsolódó dologra célozgat, a legvalószínűbb lehetőség pedig az, hogy a játék hamarosan bekerül a PS Plus Premiumba.

Bár egyesek ezt túlzásnak tarthatják, mégis logikus lenne, hogy a Legend of Dragoon előbb-utóbb a PS Plus Premiumhoz is eljusson.

Elvégre a Legend of Dragoon egy eredeti PlayStation-kiadás, ami azt jelenti, hogy nem kell átugrania azokat a licencelési akadályokat, amelyekkel a külsősöktől származó címeknek meg kell küzdeniük. Nem csak ez, de a Sony-nak rendszeresen tartalommal kell bővítenie a PS Plus Premiumot, ha azt reméli, hogy meg tudja tartani előfizetőit és új játékosokat tud vonzani a platformra, így elképzelhető, hogy a Legend of Dragoon előbb-utóbb bekerül, még akkor is, ha a mostani eset csak vaklárma.

Az is lehetséges, hogy Yoshida egy Legend of Dragoon remake-re célzott, de ez nagyon valószínűtlennek tűnik. No meg persze az sem zárható ki, hogy ez az újratweetelés semmit sem jelent, csupán árnyékra vetődtünk – tehát jobb, ha nem éljük bele magunkat a dologba.

Forrás: Videojuegos.news

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu