Bejelentették az új, augusztusi PS Plus Extra/Premium játékokat, de van egy rossz hírünk is!

Ahogy várható volt, a PlayStation bejelentette, hogy augusztusban milyen új játékokat kapnak a magasabb szintű PS Plus-előfizetések, az Extra és a Premium.

 

 

Az augusztusi ingyenes játékok az alap PS Plus előfizetők számára már elérhetőek és hozzáadhatóak a digitális könyvtárakhoz, míg a következő játékok augusztus 16-tól kerülnek a hatalmas Extra/Premium gyűjteménybe. Az alap Plus ingyenes játékokkal ellentétben ezek a játékok bármikor eltávolíthatók a szolgáltatásból.

Ahogy azt korábban már bejelentették, három Yakuza-játék – Zero, Kiwami és Kiwami 2 (azaz: az első három) – csatlakozik a könyvtárhoz.

A hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatban Japán bűnözői alvilágán próbálhatod meg átverekedni magad, miközben mindenféle őrült figurákkal találkozol, és izgalmas küldetésekben veszel részt.

Ha lemaradtál arról, hogy a korábbi években ingyenesen kaptad őket az alap PS Plusban, akkor most lehetőséged nyílik arra, hogy a Bugsnaxot és a Dead by Daylightot külön költség nélkül elcsípd.

Az előbbi egy imádnivaló fotós játék, meglepően változatos, aranyos karakterekkel és fantáziadús étel/rovar-lényekkel, de sötét fordulatokkal, míg az utóbbi a Twitch egyik legtöbbet streamelt játéka a feszült csapatjáték-alapú játékmenet, a félelmetes pillanatok és a felismerhető kedvencek sora miatt.

Van még Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, klasszikus RPG remake Trials of Mana, túlélőhorror Metro Exodus, valamint partijátékok Wheel of Fortune, Monopoly Plus, Monopoly Madness és UNO.

Ez utóbbi különösen a PlayLink alkalmazást használja, így négy játékos rejtve tartja az összes kártyáját, és egy pusztító Wild Draw Fourt játszik, amikor senki sem gyanakszik.

A rossz hír, hogy sajnos ebben a hónapban, úgy néz ki, nem bővül új játékokkal az emulált klasszikus PS1, PSP vagy PS2 címeket tartalmazó könyvtár a Premium szint előfizetői számára, annak ellenére, hogy ez a legdrágább szint egyik erősen reklámozott értékesítési pontja.

Forrás: AS.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu