Kiszivárgott a Call of Duty: Black Ops IIII törölt kampánymódja!

Több mint négyszáz képp bukkant fel a 2v2-es versenynek tervezett, majd végül törölt sztorimódból.

 

A Redditen PurpleToaster20 egy tonna képet publikált a Treyarch törölt játékmódjából. Ezeken a dokumentációkat, a Call of Duty: Black Ops IIII korai buildjeit és forgatókönyvét is meg lehet tekinteni. Mivel rengeteg képről van szó, érdemes ellátogatni a Redditre, de aki türelmes, augusztus 18-ától egy videót is megtekinthet, ugyanis ebben a közel fél órásnak tervezett anyagban az assetek és információk is minden feltárulnak, és a szivárogtató szerint több forrásból gyűjtötte össze ezt a pakkot.

A Call of Duty: Black Ops IIII sztorimódját 2017-ben törölték. Ebben a tervek szerint két, egyenként két fős csapat küzdött volna meg egymással. A „career” kódnevű módban 15-20 perces küldetések során hamarabb kellett volna eljutni a pálya végére, kiiktatva a mesterséges intelligenciát. A narratíva szerint a Black Ops III utáni világban játszódott volna, és egy pandémia, továbbá a természeti katasztrófák sújtják azt. Vagy a szabad emberek hadseregét (Free People’s Army), vagy a tovább gondolt ENSZet (World United Nations, az ENSZ pedig a United Nations…) szolgálhattuk volna, és állítólag a játék több pályája a megjelenéskor ezt figyelembe véve lett összerakva.

A rövid küldetések egyedi eseményeket tartalmaztak volna attól függően, hogy melyik oldalt szolgáljuk, így a két térfél két eltérő szemszöget kínált volna, és lett volna olyan esemény, ahol a konfliktus fegyveres harcokat eredményezett volna, így rövidebb PvP szekciók is lehettek volna, amik során a másik csapatot lassíthattuk volna be. Négy küldetés majdnem el is készült a szivárogtató szerint (Air Assault Convoy, Data Control, Data Escape, Snatch and Grab). A Snatch and Grab csak akkor lett volna játszható, ha a World United Nations a Data Controlt megnyerte volna, úgyhogy ezért is lehetett volna változatosság a törölt egyjátékos élményben.

Kár, hogy végül ez nem valósult meg, mert egyedi lett volna a kompetitív stílusa miatt.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu