Tom Holland a „mentális egészsége” miatt felfüggeszti minden közösségi média-profilját!

MOZI HÍREK – A Pókember: Nincs hazaút sztárja, Tom Holland kilép a közösségi médiából, hogy megőrizze mentális egészségét – azt mondja, „spirálba kerül”, amikor magáról olvas dolgokat.

 

 

Tom Holland mentális egészségügyi okokból szünetet tart a közösségi médiától. Az MCU-féle Pókember-széria és az Uncharted sztárja az Instagram egyik legtöbbet követett személyisége 67,7 millió követőjével, de az elmúlt hónapokban ritkán posztolt.

Holland elárulta, hogy egy ideje már egyre kevesebb időt tölt a neten.

Most csak megfelelően be akarta jelenteni ezt a rajongóinak, és egyben rávilágított a tinédzserek pozitív mentális egészségét elősegítő stem4 nevű jótékonysági szervezetre. Holland arra kérte a rajongókat, hogy támogassák a stem4-et és a The Brothers Trustot, egy Holland szülei által létrehozott adománygyűjtő szervezetet, amely több olyan kevéssé ismert jótékonysági szervezetet támogat, mint a stem4.

„Helló és viszlát… [egy ideje már] szünetet tartottam a közösségi médiától a mentális egészségem miatt, de úgy éreztem, hogy muszáj idejönnöm, hogy a Stem4-ről beszéljek. A Stem4 egyike annak a sok jótékonysági szervezetnek, amelyet a The Brothers Trust rendkívül büszkén támogat – és szeretnék egy pillanatra rávilágítani a fantasztikus munkájukra.”

Tom Holland továbbá közölte, hogy végleg törölni fogja az Instagramot és a Twittert, „túlstimulálónak” és „nyomasztónak” nevezve azokat.

„Sziasztok, srácok! Szóval már vagy egy órája próbálom elkészíteni ezt a videót, és ahhoz képest, hogy 13, 14 éve, vagy akármilyen régóta színészkedem… úgy tűnik, nem tudom elmondani, amit el kell mondanom anélkül, hogy ötpercenként ne >>um-olnék<< és >>ah-olnék<<, szóval megpróbálom újra. A mentális egészségem érdekében szünetet tartottam a közösségi médiától, mert az Instagramot és a Twittert túlstimulálónak, nyomasztónak találom, elkapnak, és spirálba kerülök, amikor online olvasok magamról dolgokat, és végső soron ez nagyon káros a mentális állapotomra, ezért úgy döntöttem, hogy visszalépek, és törlöm az alkalmazást.”

Tom Holland nem az első híresség, akit kikészítenek a közösségi média negatív hatásai, és biztosan nem is ő lesz az utolsó. A 26 éves színésznek több mémet és kampányt is tulajdonítottak már, és úgy tűnik, hogy ez a sok nyilvánosság megviselte a mentális jólétét. Selena Gomez, Kristen Steward, Pete Davidson, Millie Bobby Brown, Jennifer Lawrence és számos más híresség is elhagyta a közösségi médiát hasonló okokból, mint Holland.

Remélhetőleg Tom Holland a szünet alatt nyugalomra lel.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu