Menu

Két hónappal később érkezik az Evil West

A Flying Wild Hog játékát a Focus Entertainment nem az eddig tervezett időpontban fogja kiadni.

 

A lengyel stúdió és a francia kiadó a Twitteren közölte, hogy nem az eddig tervezett szeptember 20-ai dátumon fogják kiadni a cross-gen játékukat. Lássuk, mit írnak a halasztásos bejelentésükben: „Kedves játékosok. Először is szeretnénk megköszönni a folyamatos támogatásotokat és türelmeteket az Evil Westhez. El vagyunk ragadtatva attól a hihetetlen fogadtatástól, amit a játék eddig kapott a trailerek és a demó alapján, amit néhányan a PAX East-en játszottatok.

Mindent megteszünk azért, hogy megvalósítsuk az Evil Westről alkotott elképzelésünket, és megfeleljünk az elvárásaitoknak. Az Evil West öt platformon jelenik meg, beleértve a konzolok két generációját is. A játékunk további csiszolása elengedhetetlen ahhoz, hogy játékosainknak ne csak jó, hanem maradandó emlékeket biztosítson. Ez olyasmi, amire mindig is törekedtünk. Annak érdekében, hogy a játék elérje teljes potenciálját, úgy döntöttünk, hogy az Evil West világméretű megjelenését 2022. november 22-re halasztjuk. Megértjük, hogy a játék késése frusztráló lehet, de ez egy szükséges lépés ahhoz, hogy mindenkinek a legjobb élményt nyújtsuk. Még egyszer köszönjük a fantasztikus támogatást és elkötelezettséget. Ez hajt minket előre, és arra ösztönöz minket, hogy a legfurcsább, legvadabb westernjátékot hozzuk létre mindannyiótok számára,” írta a Flying Wild Hog és a Focus Entertainment.

Nem tévednek, ugyanis valóban cross-gen játékról van szó, és nem lepődnénk meg, ha a halasztást nem a PlayStation 5, Xbox Series páros okozta, hanem a 2013-ban megjelent, és lassan már a fejlődést is súlyosan visszafogó PlayStation 4 és Xbox One miatt kellett hátrébb tenni a rajtot két hónappal. A legkisebb közös nevező elmélete miatt a játék mindegyik verzióját vissza kell fogni, hogy mindenhol megfelelően fusson. (Ezen még bonyolítana, ha Nintendo Switch-port is lenne.)

Az Evil West így november 22-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu