Sokatmondó Enola Holmes 2 plakátot publikált a Netflix – vajon kik a visszatérő karakterek?

MOZI HÍREK – Az Enola Holmes 2-ben továbbra is Millie Bobby Brown lesz a címszereplő – vagyis Sherlock húga – , míg Henry Cavill Sherlockként tér vissza.

 

 

A Netflix hamarosan érkező folytatásának, az Enola Holmes 2-nek az első plakátján látható, hogy Millie Bobby Brown visszatér többek között a címszereplő nyomozó szerepében, Henry Cavill Sherlock Holmesként, Helena Bonham Carter pedig Eudoria Holmesként. A Netflix hivatalos Twitter-fiókjának jóvoltából közzétett poszter azt a… megkérdőjelezhető döntést hozza, hogy az összes főszereplőt egy „Hol van Waldo?” stílusú tömegjelenetben rejti el. Nézd meg, hogy kit tudsz felfedezni az Enola Holmes 2 plakátján az alábbiakban!

A még 2020 szeptemberében megjelent első Enola Holmes bemutatta a közönségnek a Holmes-család legkevésbé ismert testvérét.

Az Enola Holmes a Nancy Springer által írt, azonos című krimi-triller könyvsorozat adaptációja, amely Sherlock Holmes kisebbik húgának, Enolának a kalandjait meséli el, aki édesanyja eltűnése után úgy dönt, hogy maga is szuperdetektívvé válik. Londonba menekül, ahol titkos magánnyomozói karriert épít fel, eltűnt személyek felkutatására szakosodva, de Enolának a testvérei előtt is bizonyítania kell, akik igyekeznek elcsípni őt és rávenni, hogy megfeleljen az elvárásaiknak.

A Jack Thorne forgatókönyvéből Harry Bradbeer rendezte filmben a Stranger Things színésznője, Millie Bobby Brown alakítja a címszereplő szuperdetektívet, a másik főszerepet pedig Henry Cavill játssza Sherlock Holmes szerepében. A további mellékszereplők között szerepel Sam Claflin, Helena Bonham Carter, Louis Partridge, Burn Gorman, Adeel Akhtar, Susie Wokoma, Hattie Morahan és David Bamber. Közülük várhatóan sokan visszatérnek a készülő folytatásban.

Az Enola Holmes 2-vel kapcsolatban már több részletet is sikerült kideríteni.

A folytatásban ismét a címszereplő karaktert követhetjük, amint az első saját, komoly ügyét oldja meg. „Enola Holmes most már magánnyomozóként dolgozik, mint hírhedt bátyja, és első hivatalos ügyét, egy eltűnt lány felkutatására vállalja, miközben egy veszélyes összeesküvés szikrája olyan rejtélyt gyújt, amelynek felgöngyölítéséhez barátok – és maga Sherlock – segítségére van szükség” – olvasható a második rész szinopszisában.

Az Enola Holmes 2 a tervek szerint 2022 végén jelenik meg a Netflixen.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu