A Hogwarts Legacy ASMR-videóban mutatja be a Roxfort szépségeit [VIDEO]

Az Avalanche Software megosztotta a Hogwarts Legacy új trailerét, amely ASMR-élményt kínál a kastély területén tett kiránduláshoz.

 

 

Annak ellenére, hogy 2023-ra csúszik, a Hogwarts Legacy továbbra is az egyik legjobban várt, jelenleg fejlesztés alatt álló kiadás. A Harry Potter-könyvek varázslatokkal és rejtélyekkel teli világába enged betekintést, és ez a teljesen 3D-s videójáték egyedülálló lehetőséget kínál majd ennek a különleges világnak a felfedezésére. Ezt az ötletet kihasználva a fejlesztő Avalanche Software egy új trailert állított össze, amely egy ASMR-videó formájában közelebbi betekintést nyújt a Roxfort Legacy helyszínébe.

A Hogwarts Legacy „A Hot Summer Day” című trailere a videójáték-iparban eddig nem látott marketingfogás.

A játék motorjával készült, de nem feltétlenül játékmenet-videó. Nem koncentrál semmilyen funkcióra, nincsenek benne sztori részletek, még csak szinkronhangok sem. Ehelyett a 20 perces videó a Roxfort falain túli területeket mutatja be. Ezek a Hogwarts Legacy környezetének csendes területei: a farmok, a patakok, a tengerpart és a ritkán látogatott rejtekhelyek.

ASRM-videóként, azaz „autonóm érzékszervi meridiánválasz” felvételként az a célja, hogy olyasmit nyújtson, ami fizikai reakciót vált ki a hallható és vizuális kiváltó jelekre. Ennek megfelelően a Hogwarts Legacy videó az egyes környezetek hangjaira összpontosít, beleértve a fodrozódó vizet, a madárcsicsergést és a lépéseket a jól kitaposott talajon. A Harry Potter-rajongók megnézhetik a videót, és elképzelhetik, hogy a Roxforton környékén járnak felfedezőúton.

Igaz, azoknak a rajongóknak, akik magának a Roxfortnak az életét szeretnék megtapasztalni, az új ASMR-videó nem nyújt majd túl sokat.

Segít azonban megállapítani, hogy a Hogwarts Legacy helyszíne milyen nagy, még a Roxfort falain túl is. Azt is megmutatja, hogy az Avalanche mennyire odafigyel a részletekre a környezeti hangok esetében. De nincsenek varázslatok, mágia-órák vagy bármi hasonló.

Ez a Hogwarts Legacy videó végső soron arra emlékeztet, hogy a hamarosan megjelenő játékban egy nyitott világot fedezhetnek fel a játékosok. Ez több, mint a Harry Potter-toposzok. Részletekben gazdag, mágikus és hétköznapi részletekben egyaránt. Az ASMR-videók ritkák a videójátékok marketingjében, de a Hogwarts Legacy új trailere talán elindít egy új tendenciát.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu