Lies of P: nem akárhol láthatjuk hamarosan ezt az ígéretes Souls-klónt!

A Pinocchio-játék, a Lies of P a Gamescom 2022-en debütál egy játszható demóval, amely csak az esemény résztvevői számára lesz elérhető.

 

 

Geoff Keighley az elmúlt napokban egyre több játékot jelentett be. A műsorvezető a legutóbbi, a Lies of P-t érintő tweetjeivel tovább növeli a várakozásainkat. A 2023-as év legjobban várt lélektani játékai közé tartozik ez a különleges, Pinocchio-ihlette cím, amely szintén ott lesz a Gamescomon.

A Lies of P egy trailert is kap majd, amelyben újabb bepillantást nyerhetünk a játékmenetébe.

Geoff Keighley újságíró Twitter-fiókján keresztül megerősítette a Lies of P jelenlétét a Gamescom 2022 nyitó élő estjén, amelyre augusztus 23-án, kedden este kerül sor. Az eseményen egy új gameplay-bepillantást kaphatunk majd egy trailer formájában. Ez valószínűleg hasonló lesz a tavaly novemberben kiadott gameplay trailerükhöz.

Ezzel együtt a Lies of P hivatalos Twitter-fiókja már egy hete megerősítette, hogy a Gamescomon a 9.1 C-049-es csarnokban egy fizikai demót is kipróbálhatunk majd. Aki olyan szerencsés, hogy ott lesz, az tudhatja, hogy azon kevesek közé tartozik majd, akik ízelítőt kaphatnak a Bloodborne által inspirált játékból.

A Gamescom 2022-es megnyitó Live Nightja különösen jónak ígérkezik.

A nyitóeseményre már számos játékot megerősítettek, de a legfrissebb újdonságok a The Outlast Trials és a Gotham Knights mellett a Telltale Games hamarosan megjelenő The Expanse című játékát is felvonultatják, amelyben – a regények és különösen a filmszéria rajongói most kapaszkodjanak meg – Camina Drummert irányíthatjuk majd!

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu