Star Wars Jedi: Survivor – Csak nem kiderült, mikor jelenik meg a játék?!

Két Star Wars Jedi: Survivor-könyv is készülőben van, ami miatt egyes rajongók szerint 2023 tavaszán megjelenhet a közelgő folytatás.

 

 

Pár napja a hivatalos Star Wars-fiókon bejelentettek két könyvet. Az első, a Star Wars Jedi: Battle Scars egy „eredeti történetet” mesél el, amelyben Cal Kestis és a Mantis legénységének többi tagja „a Star Wars Jedi: Fallen Order és Star Wars Jedi: Survivor között játszódó kalandban vesz részt”. Ez nagyjából öt év különbség, így még korántsem világos, hogy a könyv pontosan mikor játszódik a Star Wars idővonalán, de azt már tudjuk Sam Maggs szerzőtől, hogy Nightsister Merrin is feltűnik majd.

A második könyv a The Art of Star Wars Jedi: Survivor, amely „a játék fejlesztésének krónikája lesz”. Várhatóan koncepciórajzokat, alkotói kommentárokat és még több kulisszák mögötti részletet láthatunk majd a lenyűgöző keményfedeles kötetben.

Bár a Star Wars Jedi: Survivor megjelenési dátumát egyelőre nem határozták meg a 2023-as célon túl, a rajongók máris azt találgatják, hogy ezek a könyvek azt jelentik, hogy a jövő év elején számíthatunk valamire. A Battle Scars 2023. március 7-én jelenik meg, míg az artbook május 2-án érkezik. Ez könnyen utalhat arra, hogy a játék tervezett megjelenési dátuma valamikor tavasszal lesz – egy előzményregényt, amely előkészíti a játékot, könnyen követhet egy áprilisi megjelenés, a spoilerekkel teli artbook pedig a következő hónapban teszi teljessé a dolgokat.

Alternatív megoldásként egy május 2-i artbook-kiadás tökéletes előkészítése lehet a játék Star Wars-napi megjelenésének, ami két nappal későbbre esik.

Mindez csak spekuláció, még ha némileg megalapozott találgatás is. Még ha a tervek valóban egy tavaszi megjelenésre szólnak, minden esély megvan arra, hogy a játék késni fog, és az idei Star Wars Celebrationről származó teaser traileren túl még nem sokat láthattunk belőle.

Ettől függetlenül ez egy viszonylag szilárd elmélet, amit Jeff Grubb riporter is oszt, aki a Twitteren azt írta, hogy „a Fallen Order és a Survivor között játszódó könyv márciusban érkezik. Ahogy a játék is”.

Az EA korábban már utalt arra, hogy a játék a pénzügyi év vége után kerülhet piacra. Ez 2023 márciusában lesz, csak a rend kedvéért, így kicsit zavarosak a vizek, de egy áprilisi vagy májusi megjelenést még biztosan nem zártak ki.

Forrás: StarWars.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu