[GC 2022] Lies of P: megérkezett a friss-ropogós gameplay-előzetes! [VIDEO]

Ma már a második FromSoftware RPG-ihletésű akció-szerepjátékáról érkeztek hírek – íme a Lies of P új trailere!

 

 

Újabb pletykát erősítettek meg a Gamescomon: a Lies of P már a megjelenés napjától elérhető lesz az Xbox Game Passon, a Microsoft előfizetéses szolgáltatásán, amint 2023-ban a boltokba kerül. A Neowiz Games ráadásul megragadta az alkalmat, hogy egy új trailert osszon meg, amelyben a felhasználók még többet láthatnak a lélektani akcióból.

A Lies of P-ről először még 2021 tavaszán hallottunk: már az eredeti felütés – egy Dark Souls-ihlette videójáték Pinocchio főszereplésével – magával ragadott minket.

Azóta többet tudhattunk meg a kalandról, például a gondosan kidolgozott helyszínt a sötét, kegyetlen Belle Époque-ban, egy őrület és vérszomj által elborított várossal, ahol Pinocchio emberré akar majd válni. Egyszóval a mindannyiunk által ismert tündérmese, de sokkal nyersebb és kihívóbb megvilágításban, ami a műfaj rajongóinak örömet fog okozni.

A Lies of P gazdag játékmenetet ígér az érdeklődőknek, mély harcrendszerrel és egy lebilincselő történettel, többféle befejezéssel, amelyben a főszereplő, mint egy baba, testrészeit megváltoztathatja, hogy új képességeket és remélhetőleg előnyt szerezzen a harcban.

Az Xbox Game Pass egy újabb erős címmel gazdagodhat a Lies of P személyében.

Mindezt a Microsoft azon vádjai közepette teszi, hogy a PlayStation állítólag harmadik féltől származó cégeknek fizet, hogy megakadályozza játékainak megjelenését az előfizetéses szolgáltatáson. Ezt az ügyet félretéve, a Lies of P megjelenését megerősítették PC-re, PS5-re, PS4-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra és, ahogy arról már korábban beszámoltunk, PC-re és Xbox Game Passra.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu