Where Winds Meet: még többet láthatunk a tizedik századi Kínában játszódó RPG-ből! [VIDEO]

A fejlesztő Everstone Studio leleplezte a Where Winds Meet című, hamarosan megjelenő nyílt világú harcművészeti akció-szerepjátékot, amely a tizedik századi Kínában játszódik.

 

 

A Gamescom egyik friss bejelentése volt a Where Winds Meet, egy nyílt világú történelmi fantasy RPG. A kínai történelem és mitológia által inspirált játékot a fejlesztők egy rövid trailerrel leplezték le a Gamescom nyitórendezvényén, és egy hosszabb, bővített gameplay trailert is közzétettek nem sokkal később.

A feltörekvő Everstone Studio által fejlesztett Where Winds Meet egy fantasy harcművészeti eposz, amely a kínai Tíz Királyság korszakának utolsó napjaiban játszódik.

A játékosok egy vándorló kardforgató szerepét veszik át egy olyan országban, amelyet Kína utolsó Tang császárának halála után háború tépett szét. A főhős különféle ellenségekkel találkozik, miközben epikus küldetésük során végigjárják az országot, és emberekkel, szörnyekkel és vadállatokkal küzdenek meg. A játékosoknak azt is el kell dönteniük, hogy a kardforgató becsületkódexét betartva csak a gyengék védelmében harcolnak-e, vagy káoszt szítanak, és csak magukért harcolnak.

A Gamescom Premier és Extended Gameplay trailerek a császár utolsó pillanatait bemutató jelenetekkel nyitnak, majd a kardforgató tizedik századi Kínában zajló kalandjaiba engednek bepillantást. A kiemelkedő díszletek között szerepel egy havas hegy megmászása, az óriási harcosok bambuszerdejével való küzdelem, és egy hadihajó lőporraktárának a felgyújtása.

A Where Winds Meet Gameplay trailer ezekből a jelenetekből kibővített változatokat tartalmaz, és egy jó adag olyan játékmenetet, amelyet a Gamescom élő eseményén nem mutattak be.

Köztük van egy hosszú, nagyvárosban játszódó jelenet is. A főhős a tömegben mozog, információt vásárol egy koldustól, és csomagot szerez egy kétes kereskedőtől. Ezután telekinetikusan lecsap egy tőrt egy helyi hivatalnok asztaláról, ami egy háztetőn játszódó üldözési jelenetet indít el, ami nagyon emlékeztet a Ubisoft Assassin’s Creedjére. Végül, miután természetfelettinek tűnő harcművészeti képességeivel megbénított több ellenfelet, egy mozgó kocsi hátulján menekül.

A bővített gameplay trailerben a Where Winds Meet több nyílt világbeli képességét is bemutatják. Ezek közé tartozik a halászat, a libavadászat, egy meteorbecsapódás kivizsgálása és egy medve megfélemlítése. Habár az előzetesből nem derül ki, a közelgő nyílt világú RPG-ben a játékosok olyan karrierekben is részt vehetnek, mint a kereskedő és az utazó orvos. Emellett a Where Winds Meet állítólag lehetővé teszi a játékosok számára, hogy több mint 600 komponensből egyedi építményeket építsenek.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu