Törölték a Resident Evil sorozatát, a Weskert alakító Lance Reddick videóban kommentálta az eseményt [VIDEO]

MOZI HÍREK – Lance Reddick alakította Albert Weskert a Netflix Resident Evil sorozatában, és egy új videóüzenetben mondott köszönetet a rajongóknak, akik támogatták a sorozatot.

 

A Resident Evil törlése a Netflixnél sokakat nem ért sokként a sorozat közepes nézőszámai és alacsony kritikai értékelései után, de a sztár, Lance Reddick mégis személyes üzenetben akart köszönetet mondani sok érintettnek. A színész Albert Wesker szerepét alakította a sorozatban, és bár a játék mitológiájába illeszkedett, valami mégsem tetszett a nézőknek, így az elkerülhetetlen törlés nem váratott magára túl sokáig.

Annak ellenére, hogy a játék rajongói körömszakadtáig bírálták, hogy „unalmas”, Lance Reddick szereplése Albert Weskerként mások szerint az egyik legjobb dolog volt a sorozatban. Személyes üzenetében Reddick hátba támadta a „gyűlölködőket és a trollokat”, miközben köszönetet mondott a stáb és a stábtagok közül sokaknak, valamint azoknak, akik kitartottak a sorozat mellett. Így fogalmazott:

„Azért akartam megcsinálni ezt a videót, mert szerettem volna néhány elismerést és köszönetet mondani. Ahogy azt már mindannyian jól tudjátok, a Netflixen futó Resident Evil című sorozatunkat törölték, és a gyűlölködők és a trollok ellenére, szeretnék külön köszönetet mondani minden rajongónak, akik nézték a sorozatot, akik megértették, amit csináltunk, és tényleg szerették, mert pokolian sokan vagytok. Szeretnék köszönetet mondani rettenthetetlen vezetőinknek, a showrunnereinknek, Mary Leigh Suttonnak és Andrew Dabbnak, a színésztársaimnak és társszereplőimnek, Alba Lescunak, Sienna Agudannak, Paulo Meniesnek, Tamara Smartnak, Andline Rudolphnak, Cana Ducettinek. A Constantine vezetőinek és Carla Scully executive producerünknek, valamint a Netflix vezetőinek, akik hittek a sorozatban, nagyon szerették, és akik ismét megértették, amit csinálunk. Dolgoztunk a belünket, jól éreztük magunkat, és egy pokoli jó sorozatot csináltunk. Köszönjük. Előre és felfelé.”

Külön köszönet a rajongóknak, akik nézték a #ResidentEvilNetflixet, a showrunnernek, a színésztársaimnak, a vezetőknek és még sokaknak. Kidolgoztuk a belünket és remekül éreztük magunkat. pic.twitter.com/A98aQVuA7t

 

Bár a Netflix behemótjával, a Stranger Things-szel versenyzett, és esélye sem volt az első helyre, így be kellett érnie a 2. helyen debütálással. Mindössze három hét után azonban kiesett a top tízből, és a sorsa nagyjából ott és akkor megpecsételődött, még akkor is, ha a showrunner Andrew Dabb utólag megosztott néhány ötletet, amelyeket várhatóan felhasználnak majd a következő évadokban.

A Resident Evil valami újat próbált a franchise-zal, több idősíkot tartalmazó történetet hozott, amely ugyanabban az univerzumban játszódott, mint a játéksorozat, de Albert Wesker szerepeltetésén kívül nem sok minden volt ismerős a játék sorozat rajongói számára, és ez jelentősen befolyásolta a túlélési esélyeit. Míg sok népszerű játék adaptációja döntött a változtatások mellett, addig a Resident Evil kiáltott azért, hogy valaki egy jó, hű adaptációt készítsen a korai játékokból, de úgy tűnik, ez egyszerűen lehetetlennek tűnik. Még a Welcome to Racoon City sem tudott a rajongók kedvében járni, amely a franchise első két játékából sok ismerős karaktert és helyszínt tartalmazott.

A Resident Evil egy évadát még mindig streameli a Netflix, ha valaki még nem nézte volna meg. A sorozat kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu