Így utánozza Jamie Foxx Donald Trumpot – akár ikrek is lehetnének! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Jamie Foxx a legjobb Donald Trump-imitációját mutatja be nekünk egy vírusvideóban, amely gyorsan gyűjtögeti a nézettséget a közösségi médiában.

 

 

Jamie Foxx, aki életrajzi szerepekben elért sikerei miatt különösen ügyes híresség-imitátorként, nagy figyelmet keltett legújabb produkciójával. Foxx nemrég a Rap Radar podcastben jelent meg (amiről a Deadline számolt be), elsősorban új Netflix-filmje, a Day Shift promóciójaként. A beszélgetés során Foxx teljesen belebújt a korábbi amerikai elnök, Donald J. Trump szerepébe, és az imitációról készült felvételek vírusként terjedtek el a Twitteren. A klipet alább megnézheted, csatlakozva több mint 1,6 millió emberhez, akik már látták a videót.

Az imitációval Foxx arra utal, amikor Trump megváltoztatta a Death Row Records társalapítójának, Michael „Harry-O” Harrisnek a börtönbüntetését, aki az 1980-as évek óta ült gyilkossági kísérlet és kokainkereskedelem vádjával.

Jamie Foxx megemlíti Snoop Doggot is, aki Harris szabadon bocsátását szorgalmazta. Trump szerepében Foxx azt mondta:

„Sok nagyszerű ember van mindkét oldalon. Sok nagyszerű ember mindkét oldalon. Ismerem Harry O-t. Ő egy nagyszerű ember. Ő akkoriban nem tudott rám szavazni. Most már szavazhat rám, ha egyszer kikerül. Szeretem Snoop D-O-Double G-t. Nagyszerű ember.”

Foxx ezután úgy ábrázolja Trumpot, mint aki úgy tesz, mintha a Death Row Records rajongója lenne. Íme, mit mondott, amikor megkérdezték tőle, hogy mi a kedvenc lemeze a kiadótól.

„Az összes. Imádom a Death Row Recordsot. Ne próbáljatok meg leszorítani. Bocsássatok meg! Elnézést! Fake news.”

Később Jamie Foxx kommentálja Trump megjegyzéseit, miszerint „legyőzte a vírust”, kiesik a szerepéből, hogy nevessen a volt elnök kárára.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu