Amber Heard húga teljesen kiakadt, hogy az MTV hagyta szerepelni Johnny Deppet!

MOZI HÍREK – Johnny Depp különleges megjelenése a VMA-n kapott némi kritikát, többek között Amber Heard húgától, Whitney Henriqueztől is.

 

 

Amber Heard húgával ellentétben sok rajongó örömmel fogadta, hogy Johnny Depp visszatért a televízióba egy különleges cameóval az MTV Video Music Awards-on, másokat viszont meglepett, hogy éppen itt, ebben a formában tűnt fel. Nem sokkal a show után Amber Heard húga, Whitney Henriquez az Instagramon posztolt egy képernyőfotót a díjátadó hivatalos logójáról, bár a „VMA” elé egy „D”-t tett, ezzel a mondattal a családon belüli erőszakra célozva. Henriquez azt is írta a képre, hogy „Amber Heard mellett állok”, Heard képe és az MTV-t elítélő üzenet mellett.

„MTV, undorítóak és láthatóan kétségbeesettek vagytok! Nagyon remélem, hogy azok közül, akik ezt a felhívást tették, egyiknek sincs lánya…” – írta Henriquez, csupa nagybetűvel.

Ez volt Depp első televíziós szereplése a Hearddel folytatott rágalmazási perének adásba kerülése óta. Depp került ki győztesen, az ítélet erősen az ő javára billent, mivel az esküdtszék egyetértett abban, hogy Heard családon belüli erőszakra vonatkozó vádjai koholtak voltak. Az ítélet látszólag Depp számára hozott igazat, tekintve, hogy az MTV-n való szereplését többnyire felkarolták, annak ellenére, hogy Henriquez és mások kritizálták.

Depp emellett intenzíven dolgozik a zenéjén is, és azt tervezi, hogy 2023-ban ismét turnéra indul zenekarával, a Hollywood Vampires-szel.

Ami a filmek világát illeti, nemrég derült ki, hogy ő fogja vezetni a Jeanne du Barry című készülő francia dráma szereplőgárdáját, és rendezni fog egy Amedeo Modigliani-életrajzi filmet, amelynek producere Al Pacino lesz.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu