Elképesztően hangos a Destiny 2 új raidjének egyik hangeffektje! [VIDEO]

Az angolul jumpscare-ként nevezhető hirtelen ijesztés inkább a túlélő, pszichológiai horror játékokba való, nem pedig a Bungie termékébe…

 

Szóval a Destiny 2 kapott egy új raidet. Ez sem egyszerű feladat, így nem csoda, ha például a Golgoroth elleni küzdelemben meghalunk King’s Fallban. Nos, ekkor jön a váratlan ijesztés: olyan hangos hangeffekt jön elő, ami akár halláskárosodást is okozhat. A Redditről beágyazott videó posztolója szerint tizenegy órával a King’s Fall első napja után elég gyorsan felébresztette a sokkoló hangerejű zaj. (Nem csoda, ezt valószínűleg a földszinten is hallani lehetne egy nyitott ablak mellett mondjuk egy 4 emeletes panelban, ha hangszóróról lejátsszuk…)

A második beágyazott videóban (ez már a Twitterről lett átvéve) is komoly a hatás, de a harmadik videóban az illető konkrétan a mellkasát fogja a hangeffekt után, szóval eléggé komolyan megpörgeti az adrenalint és az idegrendszert a hangerőben finoman szólva is eltúlzott hanghatás, amiről szerencsénkre a Bungie is tud, így nem sokáig lesz a Destiny 2-ben ez az ijesztő hatású zaj…

A Bungie azt javasolja, hogy amíg nem orvosolják a hibát, érdemes lehalkítani a játékot, amíg Golgoroth ellen küzdünk (és ha csapatban játszunk, akkor hozzátennénk, hogy jó ötlet lehet eközben Discordon kommunikálni a többiekkel, így a játék lehalkítása nem okozna akkora problmát). Bár ez is egy bug, azért nem akkora mint amikor a Bungie kényszerből hatástalanította mindenki gránátvetőjét (ugyanis ezzel is adódtak korábban problémák).

A Season of Plunder elindításával a Bungie kijelölte a jövőbe tartó utat. A jövő év során érkező Lightfall kiegészítő egy részben érintetlen cyberpunk városba visz minket a Neptunuszon, a pszichés képességgel rendelkező Strand pókember karaktertípus is jön, és további fegyveres, felszereléses bővítést fog kapni a játék, ami remélhetőleg addigra már nem fog rendelkezni ilyen eszetlenül hangos SFX-szel.

Azért megkérdeznénk, hogy ez a hiba miképp jutott át a tesztelés rostáján…? Elvégre ez nem egyszeri példa, hiszen többen is tapasztalták.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu