FIFA 23: néhányan „véletlenül” kipróbálhatták a teljes játékot egy bug miatt?!

Néhány játékos egy hónappal korábban jutott hozzá a FIFA 23 teljes változatához egy hiba miatt a béta frissítésekor.

 

 

Nem szokatlan, hogy az EA hozzáférést biztosít a FIFA 23 bétához, hogy a játékosok kipróbálhassák a legjelentősebb játékmódokat, és visszajelzést adhassanak az Electronic Artsnak, de úgy tűnik, hogy ennek köszönhetően most az Xbox konzolokon több játékos is hozzáférést kapott a teljes játékhoz!

A hiba után sok felhasználónak sikerült hozzáférnie a FIFA 23 tartalmához.

A játék több aspektusa is kiszivárgott ideiglenesen, például a soundtrack dalai, a Liverpool és az Arsenal játékosainak hivatalos zoknijai és a Premier League csapatok egyes szerelései, ahogy arról a VGC beszámolt.

Néhányan korlátozott ideig hozzáférhettek ezekhez a módokhoz, mivel a béta egy hibája miatt frissíteni tudták a játékot és előzetesen feltölthették a FIFA 23 Ultimate Editiont. Nem sokkal ezután a cím szerverei leálltak, azóta pedig az EA mindent igyekszik megtenni, hogy eltávolítsa a kiszivárgott tartalmat. A játék megjelenéséig hátralévő egy hónapban persze még minden változhat.

A FIFA 23 szeptember 30-án, alig egy hónap múlva jelenik meg, PS4-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, Stadiára és PC-re.

Az EA nemrég osztotta meg a megerősített licencelt stadionok teljes listáját, néhány figyelemre méltó hiányzóval. Emellett „teljes szívvel” kitart amellett is, hogy a játékosok „imádják” a FIFA: Ultimate Team csomagokat.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu