Ezra Miller marad a Dalílandban, de a rendező komolyan aggódik érte

MOZI HÍREK – Mary Harron szerint Ezra Miller nagyon profi volt a Daliland forgatásán, de reméli, hogy a legutóbbi szalagcímek után szakszerű segítségért folyamodik.

 

 

Nem volt túl jó éve Ezra Miller színésznek, aki folyamatosan vitákat generált azzal, hogy többször letartóztatták különböző bűncselekmények miatt különböző államokban. A sok negatív hírverés miatt, ami Millert övezi, olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy a Warner Bros. Discovery végül a The Flash-t is félreteheti, hasonlóan ahhoz, ahogyan a Batgirl esetében már megtették. Ez állítólag azt eredményezte, hogy a producerekkel találkoztak, hogy megvitassák a filmet, valamint Miller nyilvánosan bocsánatot kért a tetteiért, kijelentve, hogy azóta elkezdte kezeltetni magát a mentális egészsége érdekében.

Mivel már korábban is voltak olyan pletykák, hogy a The Flash-t elkaszálják, az is felmerülhetett, hogy a Dalílandban játszott kisebb szerepét is törlik.

A film premierje előtt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon (TIFF) Mary Harron (Amerikai pszichó) rendezőnő nyilatkozott Miller szerepéről a Salvador Dalí-életrajzi filmben. Bár a filmben elsősorban Sir Ben Kingsley játssza a felnőtt Dalí szerepét, Ezra Miller egy kisebb mellékszerepet kap a híres művész fiatalabb változataként. Harron a Vanity Fairnek elmondta, hogy Miller jelenetei benne maradtak a filmben, annak ellenére, hogy a TIFF-premier bejelentésekor nem említették a nevét, mivel a forgatás már jóval az idei vitahullám előtt befejeződött.

„A filmet teljesen befejezték és becsomagolták. Lehet, hogy másképp alakult volna, főleg, ha forgattunk volna, ha közben rosszul viselkedett volna. De mindez azután történt, hogy a filmet már nemcsak leforgattuk, hanem vágtuk, kevertük és elkészült. Én is úgy éreztem, hogy mindenki jóhiszeműen forgatta le ezeket a dolgokat. Semmi rossz nem történt a forgatásunk alatt, és a film az film”.

Harron a továbbiakban Miller filmbeli alakítását dicsérte, megjegyezve, hogy a színész a forgatáson is nagyon kedves és profi volt.

Így még inkább megdöbbentő volt Harron számára, amikor Ezra Miller neve később nem éppen pozitív okokból kezdett el keringeni a sajtóban.

„Teljesen megvalósult alakítást nyújtott. Nagyon profi és kedves volt mindenkivel. A forgatáson nem volt semmi baj vagy annak jele. Szóval nagyon felzaklató és szörnyű volt olvasni, ami később történt. Ezeket a dolgokat olvasni nagyon szomorú volt – nagyon szomorú minden érintett számára. Remélhetőleg segítséget kap a nagyon-nagyon komoly törésnek tűnő dolog miatt.”

Mary Harron világossá akarja tenni, hogy még ha Ezra Miller marad is a filmben, nem nézi el a viselkedését. Harron a maga részéről nagyon szeretné, ha Miller szakmai segítséget kapna, és reméli, hogy ez már meg is történt, ahogy Miller nemrég mondta.

„Nem nézem el, hogy bármi rosszat tett. Szerintem nem számít, mennyire tehetséges valaki, ha bármi rosszat tett, szembe kell néznie vele.”

„Azt gondolom, hogy egyértelműen nem csak egy fiatal sztár allűrjeit látjuk. Ez sokkal komolyabb dolog. Ez olyasminek tűnik, ami komoly beavatkozást igényel, ami remélem, meg is történt.”

A Dalíland a szeptember 8-18. között zajló TIFF zárófilmje. A filmet Harron rendezte, a forgatókönyvet John C. Walsh írta.

Forrás: Vanity Fair

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu