Superman (újra) visszatérhet? – Íme a legfrissebb pletykák!

MOZI HÍREK – Lehetséges, hogy Henry Cavill végre visszatér Superman szerepében?

 

 

Superman – illetve általában a DC Cinematic Universe – világa az utóbbi időben káoszba süllyedt, hiszen a Warner Bros. Discovery David Zaslavja sorra törli és késlelteti a projekteket. Az egyik DC-elem, amit a rajongók azonban remélnek a káosz közepette, az Henry Cavill visszatérése Superman szerepében – és ezek a remények egy iparági bennfentes szerint most teljesülhetnek.

A bennfentes @AjepArts szerint: „Több szenzációhajhász 100%-ban úgy véli, hogy Henry visszatér, a dm, amit kaptam, azt mondta, hogy ‘[Cavill] visszatér[.]’ Ez a barátom, aki ezt mondta nekem, nagyon bízom benne, és MINDIG szkeptikus volt Cavill és Affleck visszatérésével kapcsolatban. Ők most már hisznek [Cavill] visszatérésének ötletében”.

A következőkkel folytatták: „Ezt megelőzően lehetetlennek tartották. De a dolgok változnak. Valaminek történnie kell”.

Nem kétséges, hogy a stúdiók Warner Bros. Discoveryvel való egyesülése óta bekövetkezett hullámvölgyekre utal.

Bár meg nem erősített, ez csak egy a számos ígéretes híresztelés közül, ami neves bennfentesektől származik. A The Wrap munkatársa, Umberto Gonzalez nemrég azt állította, hogy a Warner Bros. Discovery-nél „tetszik [Cavill] Superman szerepében”, bár a Fandango munkatársa, Erik Davis azt is állította, hogy Cavill „nem akarja megcsinálni”.

„A Multiverzumnak maradnia kell, ha meg akarják tartani [a Supergirl színésznőjét] Sasha Calle-t, és egy új Supermant akarnak visszahozni, vagy Cavillt vagy valamit, akkor ez lesz a valóság” – tette hozzá Gonzalez. „Ebből valószínűleg lesz egy történet, nem vagyok benne biztos, de az biztos, hogy talán megpróbálják majd [visszahozni őt]”. Miután hozzátette, hogy „lehet, hogy téved”, azzal zárta, hogy „szerintem még nincs vége”.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu