Hogwarts Legacy: fiók-összekapcsolási kedvezményekkel érkezik a játék, de van rossz hír is…

A Harry Potter-rajongók már jóval a megjelenés előtt fontos döntéseket hozhatnak a Hogwarts Legacyban, ha összekapcsolják a WB Games és a Harry Potter Fan Club fiókjaikat.

 

 

A Hogwarts Legacy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összekapcsolják a WB Games fiókjaikat a Harry Potter Fan Club fiókjaikkal, így már a megjelenés előtt fontos döntéseket hozhatnak a játékban, például, hogy melyik házba sorolják be őket, és milyen pálcát vásárolnak Ollivander boltjában. A játék megjelenése 2023. február 10-ére lett kitűzve, így a fiókok összekapcsolásának köszönhetően a Harry Potter-rajongók már jóval a megjelenés előtt felkészülhetnek a játékra.

A Hogwarts Legacy játékosok, akik szeretnék összekapcsolni a WB Games és a Harry Potter Fan Club fiókjaikat, ide kattintva kezdhetik el a folyamatot.

Amint a játékosok létrehozták Harry Potter Fan Club fiókjukat, felkérést kapnak, hogy vegyenek részt a pálcájuk megszerzéséhez szükséges szertartásokon, valamint a Teszlek Süveg-szertartáson, hogy a Roxfort-házukba sorolják őket. Kapnak egy 8 számjegyű kódot, amellyel a WB Games weboldalán összekapcsolhatják fiókjaikat, így amikor jövőre a Hogwarts Legacy-t játsszák, a pálcájukra és a Roxfort-házukra vonatkozó információk már az első pillanattól kezdve készen lesznek. A játék tényleges megjelenésekor újabb kódbevitelre lesz szükség, de ez viszonylag egyszerűnek tűnik.

Természetesen a Harry Potter-rajongóknak nem kötelező élniük ezzel a lehetőséggel: ebben az esetben a szokásos módon végigmennek a Teszlek Süveg-szertartáson és megvásárolják a pálcájukat. Azok azonban, akik úgy döntenek, hogy előre összekötik a fiókjukat, jutalmul egy csőrös koponya maszkot és egy házi szurkolói iskolaruhát kapnak, amivel testre szabhatják a karakterüket a játékban. Ezeken felül egy exkluzív háttérkép is elérhető lesz számukra.

 

 

 

 

A Hogwarts Legacy-fiók összekapcsolása csak az egyik módja annak, hogy a játékosok előnyt szerezzenek az új játékban.

Néhány Harry Potter-rajongónak valóban lehetősége lesz játszani a játékkal néhány nappal a megjelenési dátum előtt. Azok, akik a Hogwarts Legacy Digital Deluxe Edition előrendelését választják, 72 órán keresztül korai hozzáférést kapnak, így gyakorlatilag február 10. helyett február 7-én kapnak teljes hozzáférést a játékhoz.

A Hogwarts Legacy Digital Deluxe Edition előrendelése az egyik módja annak, hogy a Harry Potter-rajongók korai hozzáférést kapjanak a játékhoz, de akkor is korai hozzáférést kaphatnak, ha sikerül megszerezniük a Collector’s Editiont – amit azonban szinte pillanatok alatt elkapkodtak.

 

Repülést kapunk, de mi lesz a kviddiccsel?!

 

A kviddics hiányát a Hogwarts Legacyból a játék hivatalos GYIK-oldalán erősítették meg. Szerencsére a játékban így is rengeteget repülhetünk majd seprűn, de a varázslók legendás sportját nem lesz módunk kipróbálni.

„A kviddics nem játszható a Hogwarts Legacyban” – olvasható a hivatalos GYIK-ben. „Azonban az utazásra szolgáló seprűrepülés és a seprűverseny kihívások részei a játéknak. A játékosok ezen kívül seprűvel repülhetnek, hogy felfedezzék a Roxfort kastélyt körülvevő új és ismerős helyszíneket. „

A játszható kviddics már a múltban is létezett, sőt a sportág még saját videójátékot is kapott, a Quidditch World Cupot.

A GYIK többi részét is érdemes elolvasni, mivel elég alaposan leírja, mire számíthatnak a rajongók a Hogwarts Legacyben, amikor 2023. február 10-én megjelenik, többek között arra, hogy a játékosok mekkora részét fedezhetik fel Roxfortnak, milyen osztályokat vehetnek fel, hogyan működik a szintlépés, és még sok minden mást.

Szó esik a Harry Potter-szerző J.K. Rowling részvételéről is, aki az elmúlt években transzfób megjegyzései miatt vált ismertté. Rowling személy szerint „nem vesz részt a játék megalkotásában, de mint a varázsvilág megteremtője és a világ egyik legnagyobb történetmesélője, rendkívüli írói munkássága a varázsvilággal kapcsolatos összes projekt alapját képezi”.

Forrás: Wizardingworld.com, WB Games, Hogwartslegacy.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu