Tom Cruise döbbenetes kaszkadőrmutatvánnyal lelkesíti a közönséget az MI 7 forgatásán!

MOZI HÍREK – A Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One sztárja, Tom Cruise ismét az életét kockáztatja a szórakoztatásunk érdekében.

 

 

A hollywoodi szupersztár, Tom Cruise ismét az életét kockáztatja a szórakoztatásunk érdekében: a színész egy repülőgép tetején forgatott egy intenzív légi mutatványt a Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One számára. A klipben Cruise olyan lazán áll a repülőgépen, mint ahogyan bármelyik közönséges halandó állna a földön, mielőtt szép nyarat kíván a közönségnek, és azt mondja: „találkozunk a moziban”.

A felvétel a Twitter felhasználó @icemavs jóvoltából érkezett, és a Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One rendezőjét, Christopher McQuarrie-t is láthatjuk, amint egy másik kétfedelű utasaként Cruise mellé száll, és ugratja, ideje lenne folytatni a forgatást a repizés helyett. Úgy hírlik, ez a klip csak egy a sok lélegzetelállító akciójelenet közül a Mission: Impossible folytatásában, amelyekben Tom Cruise láthatóan valós veszélynek teszi ki magát, és ismét bebizonyítja, miért olyan sikeres a közönséget megmozgató akciófilmek vászonra vitelében.

Cruise már annyira hozzászokott ahhoz, hogy a halál ajtaján kopogtat, hogy a laza viselkedése valójában problémává vált a forgatásokon, a színész néha képtelen volt abbahagyni a mosolygást.

„Nagyon fizikális színész vagyok, és imádom csinálni őket. Tanulok és edzek, és rengeteg időt szánok arra, hogy kitaláljam az egészet” – mondta Cruise. „Sok csontomat eltörtem már! Az első alkalom minden kaszkadőrmutatványnál idegőrlő, de egyben felemelő is. Néhányszor mondták már rám egy-egy kaszkadőrmutatvány forgatása közben, hogy ne mosolyogjak!”

A Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One a tervek szerint 2023. július 14-én kerül mozikba az Egyesült Államokban a Paramount Pictures forgalmazásában. Az utolsó folytatás, a Dead Reckoning második része a tervek szerint 2024. június 28-án érkezhet.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu