Jön a Cyberpunk 2077 első kiegészítője, a Phantom Liberty – íme az előzetes! [VIDEO]

A CD Projekt RED készül bővíteni a Night City élményét a Cyberpunk 2077-ben PC-n, PS5-ön, Xbox Series-en és Stadián.

 

 

Ahogyan sejthettük, a Cyberpunk 2077 és a Cyberpunk: Edgerunners állt a CD Projekt RED által ma élő programjának középpontjában. Volt új trailer és egyéb hírek a Netflix animációs sorozatáról, de a fejlesztőnek lehetősége volt arra is, hogy az eseményt magas színvonalon zárja: leleplezte az akció-shooter RPG első bővítményét, a Phantom Liberty-t is.

A CD Projekt RED által megosztott rövid leíráson túl sok részletet nem tudunk a tartalomról: „Készüljetek fel a Phantom Liberty-re – a Cyberpunk 2077 kémthriller-kiegészítőjére, amely Night City egy teljesen új kerületében játszódik. Megjelenik 2023-ban PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Stadia-ra”.

 

 

 

 

A Cyberpunk 2077 bővítménye tehát nem jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra.

Nem meglepő módon a CD Projekt RED adását egy trailer és egy rövid megjelenés kísérte Keanu Reeves részéről, aki Johnny Silverhandet alakítja a címben. Figyelemre méltó, hogy a CD Projekt RED leírása szerint ez a bővítmény eltávolodik a régi generációs platformoktól (PS4 és Xbox One), és kizárólag a next-gen konzolokra, valamint a PC-re és a Google streaming játékplatformjára koncentrál.

 

Új fejlesztések a Cyberpunk 2077-ben

 

A CD Projekt RED livestreamje nem csak a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty bemutatására koncentrált, hiszen a fejlesztők az alapjáték legújabb fejlesztéseit is részletesen bemutatták. A webcastben megosztott információk szerint a játékosok már ma élvezhetik az Edgerunners frissítést.

Mit tartalmaz ez a patch? Ahogy azt már sejteni lehetett, a CD Projekt RED a V-hez készült kiegészítőkkel szerette volna a játékot az animéhez kötni, ami a sorozat főszereplőjének, David Martineznek a kabátján, illetve egy másik karakter által használt puskán keresztül lesz látható. Mindemellett a frissítés tartalmaz új beállításokat a Photo Mode-hoz, kiegészítőket a Ripperdoc-hoz, a ruhatárban akár 6 ruhadarab tárolásának lehetőségét, egy keresztprogressziós rendszert, sőt, egy aranyos lóversenyes minijátékot is, amely „Race with Sardinilla” néven mobilon is elérhető lesz a digitális kiskereskedőkön keresztül.

 

 

 

 

A CD Projekt RED azt mondja, hogy még mindig dolgozik az RPG-n.

Ám ezzel még nincs vége a meglepetéseknek, a CD Projekt RED csapata ugyanis azt mondja, hogy továbbra is dolgoznak a cyberpunk RPG-n, és a jövőben frissítéseket fognak kiadni. Ezzel kapcsolatban a játék készítői már megerősítették, hogy hamarosan teljesen átdolgozzák a rendőrségi rendszert és egy feszesebb jármű-jármű harcrendszert is terveznek. A livestreamben elhangzottak szerint ezeket a fejlesztéseket a jövőbeni frissítésekben tapasztalhatjuk majd meg, ám ez a legújabb fejlemény rossz hírrel jár az old-gen felhasználók számára.

Ahogy a Phantom Liberty bővítmény, amely csak PC-re, PS5-re, Xbox Seriesre és Stadia-ra fog megjelenni, úgy tűnik, hogy az Edgerunners frissítés lesz az utolsó, amely PS4-re és Xbox One-ra érkezik. Ezért a jövőbeni, a rendőrök viselkedését és a heves autós összecsapásokat javító patchek valószínűleg nem jelennek majd meg a régebbi generációra.

Forrás: Cyberpunk.net (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu