Isabelle Fuhrman egy legendás színész-rendező új westernjében vállalt szerepet!

MOZI HÍREK – Miután feltűnt az Az Árva: Első áldozat című új horror-folytatásban, Isabelle Fuhrman legközelebb a vadnyugatra megy Kevin Costnerrel.

 

 

A horror műfajába való visszatérése után Isabelle Fuhrman a következő nagy szerepével egy westernbe vág bele. A Deadline szerint az Az Árva: Első áldozat sztárja most csatlakozott a Warner Bros. és a New Line által készített Horizon című westerneposz szereplőgárdájához, amely jelenleg fejlesztés alatt áll, és amelynek főszerepét Kevin Costner viszi. A filmben Sienna Miller, Sam Worthington, Jamie Campbell Bower, Luke Wilson, Thomas Haden Church, Jena Malone, Alejandro Edda, Tatanka Means és Michael Rooker is szerepel.

A Horizon, amelyet maga Costner rendez, és Costner, illetve Jon Baird közösen írt, az amerikai polgárháború körül játszódik.

A film „az amerikai nyugat polgárháború előtti és utáni terjeszkedésének és benépesítésének sokrétű, 15 éves időszakát mutatja be. A sokak szemszögéből megtapasztalt epikus utazás tele van veszélyekkel és intrikákkal, kezdve a természeti elemek állandó támadásától a földön élő őslakosokkal való interakciókon át a letelepedésre törekvők elszántságáig és sokszor kegyetlenségéig”.

Isabelle Fuhrman, az egykori gyereksztár Az Árva című nagy sikerű horrorfilmben nyújtott emlékezetes szerepével tört be a köztudatba. Nemrég újra eljátszotta ezt a szerepet az Az Árva: Első áldozat című folytatásfilmben, amelyet most a Paramount+-on streamelhetünk. A közelmúltban olyan filmekben is szerepelt, mint a The Novice, a The Last Thing Mary Saw és a Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája. Fuhrman szerepelt a Showtime sorozatában, a Masters of Sexben is, és szinkronhangja volt az Adventure Time-nak.

A Horizonnak egyelőre nincs megjelenési dátuma.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu