Szivárog a Spider-Man 2 – íme minden, amit megtudtunk!

Egy ismert szivárogtató biztató hírekkel szolgált a rajongóknak az Insomniac Games fejlesztésében készülő Spider-Man 2 játékról.

 

 

A szivárogtató Millie A kiszagolt ezt-azt az Insomniac Games által készített Spider-Man 2-ről. Azt mondta, hogy a játék felülmúlja a várakozásokat, és hamarosan gameplay-t is mutatnak majd. A játékot először 2021 szeptemberében jelentették be, de a rajongók azóta sem látták. Ha azonban Millie A információi helytállóak, akkor úgy tűnik, hogy a Pókember-rajongók inkább előbb, mint utóbb újra láthatják a régóta várt folytatást.

A Twitteren Millie A azt mondta, hogy a Spider-Man 2 PS5-ön „felülmúlja a Marvel felsőbb körök elvárásait”.

Azt is hozzátette: a grafika annyira lenyűgöző, hogy az egyik alkalmazott azt hitte, hogy valójában egy renderelt átvezetőt lát. Millie A azzal zárta tweetjét, hogy a Spider-Man 2 játékmenetét hamarosan megmutatják, de konkrétumokkal nem szolgált ezen a fronton.

Bár Millie A nem árulta el, hogy pontosan mikor láthatunk gameplay-t, lehetséges, hogy már ebben a hónapban. Vissza-visszatérő pletykák szerint a Sony valamikor ebben a hónapban készíti elő az éves PlayStation Showcase-t, és ha ez beigazolódik, akkor elképzelhető, hogy a Spider-Man 2 is az esemény egyik fő attrakciója lesz. A Sony azonban még nem jelentette be, hogy valóban lesz ilyen esemény, így a rajongóknak mindenképpen érdemes visszafogniuk a várakozásaikat, mielőtt túlságosan izgalomba jönnének.

Természetesen mindig óvatosan kell kezelnünk a „kiszivárgott” információkat, és ugyanez vonatkozik Millie A állításaira is.

Azonban meg kell jegyezni, hogy Millie A-nak komoly tapasztalata van, ha belső információk megosztásáról van szó. A múltban már pontosan kiszivárogtatott információkat PlayStation bejelentésekről, például amikor az Insomniac Wolverine játékát szellőztette meg a premier előtt, így logikus, hogy a Spider-Man 2-vel kapcsolatban is jogos információkkal rendelkezhet.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu